neděle 28. září 2014

Recenze: The Balm Mary-Lou Manizer a Cindy-Lou Manizer

Ahoj všichni.

Po minulé celkem negativní recenzi na kabuki štětec se dnes podíváme na něco, co by mohlo být veselejší, a to na velmi populární rozjasňovače od značky The Balm.

Zleva: Mary Lou-Manizer, Cindy Lou-Manizer

Mary i Cindy jsem koupila na českém e-shopu The Balm, který mě velmi mile překvapil svou rychlostí dodání a poštovným zdarma při nákupu nad 500 Kč. Běžná cena těchto rozjasňovačů je 499 Kč za jeden (8,5g). Dlouhou dobu jsem se přesvědčovala, že něco takového nepotřebuji a že podobných pudrů mám doma dost. Nedávná akce 2+1 mě ale přesvědčila a já musela oba rozjasňovače ještě s paletkou očních stínů koupit.

Nejdříve něco k obalu. Obaly od The Balm jsou velmi opěvované ženami a dívkami všude po světě a i já se musím přidat k názoru, že jsou povedené a zkrátka mě baví. Balení je plastové, celkem pevné a se zrcátkem uvnitř.

Zleva: Mary Lou-Manizer, Cindy Lou-Manizer
Teď k samotným pudrům.

Mary-Lou Manizer



Mary má takovou champagne studenou barvičku, trošku víc do zlatava řekla bych a je to opravdu extrémně lesklý rozjasňovač. Je jemně namletý a dobře pigmentovaný. Nepřijde mi nijak zvlášť třpytivý, spíš si opravdu myslím, že vidím jen lesk. Přesto je velice snadné to s ním přehnat, a proto bych doporučovala ho nanášet jen velmi, velmi opatrně. Výsledek ale stojí za to. Žádný z mých dosavadních rozjasňovačů neumí udělat podobně krásný efekt. Tváře působí velice svěžím a zdravým dojmem, kdykoliv o ně byť jen nepatrně zavadí sluneční paprsky a výdrž na tváři je také nadprůměrná.

Cindy-Lou Manizer



Původně jsem si myslela, že pro mě bude Cindy spíš jako tvářenka, ale není tomu tak. Je to krásná broskvová barva. Trochu mám pocit jako by barva pudru byla více do oranžova a odlesky, které Cindy hází, byly do růžova. Jinak efekt na tvářích a výdrž rozjasňovače, stejně tak jako celková kvalita pudru jsou v podstatě totožné s Mary-Lou. Když se nad tím zamyslím, tak se mi asi víc líbí právě Cindy-Lou. Má hezčí slečnu na obale a její barva je pro highlighter, myslím, docela neobvyklá.

Bez blesku
Zleva: Mary Lou-Manizer, Cindy Lou-Manizer
S bleskem
Zleva: Mary Lou-Manizer, Cindy Lou-Manizer
Je opravdu těžké rozhodnout, zda se vyplatí do takových rozjasňovačů investovat a zda je tak velký rozdíl mezi high-end rozjasňovači a rozjasňovači z drogerie. Myslím si, že není a že záleží jen na vás, jestli chcete mít doma něco hezkého za odpovídající cenu, nebo něco překrásného za cenu několikanásobně vyšší. Já rozhodně koupě nelituji, ale na druhou stranu jsou to asi na hodně dlouhou dobu poslední dražší věci, které jsem si pořídila.

Hodnocení: 9/10   Velká cena (z) USA

Máte ve vaší sbírce nějakou high-end kosmetiku? Nebo vám to přijdou zbytečně vyhozené peníze? 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...