pátek 7. listopadu 2014

Spotřebováno: říjen 2014

Ahoj.

Další měsíc úspěšně (víceméně) za námi, a proto se zase dnes můžeme podívat, co bylo v říjnu dopatláno s chutí a co s úlevou.

Gabriella Salvete řasenka Diamante

Psala jsem o ní už tady a nic se nezměnilo. Řasy mi dělá krásně oddělené, přirozené a celkově k mé spokojenosti. Bohužel se ale neuvěřitelně drolí pod oči, což je pro mě u řasenky neodpustitelné. Znovu ji už kupovat nebudu.




Alverde pidi tělové máslo ze setu tří pidi másel

Toto konkrétní s vůní aloe a manga. Vůně hezká, líbí se mi, že jsou másla malinká (50ml), protože je vymažu dřív, než mě začne jejich vůně nudit. Na druhou stranu mi ale konzistence nepřipomíná tělové máslo, jen obyčejný krém.


Aussie Frizz Miracle šampon

Šampon na roztřepené a neposlušné vlasy. Můj již druhý šampon od Aussie a opět jsem byla spokojená. Vlasy byly opravdu méně rozlítané, takže paráda. Až dojdou šamponové zásoby, klidně zas nějaký dokoupím.


Batiste Dry Shampoo

Tyhle suché šampony jsou fajn. Fungují a nestojí majlant, takže ideál.


Avon Advance Techniques Moroccan Argan Oil

Naprosto průměrný olejíček na vlasy, který vlasům nijak závratně nepomohl a navíc jsem ho vždycky musela použít hrozně moc, abych měla aspoň trochu pocit toho nourishmentu, který Avon slibuje. Znovu už nee.


Rimmel Just Let It Go odličovač voděodolného očního make-upu

Nemám ráda, když obaly produktů klamou a tenhle lže, jak když tiskne. Měl problémy i s normální řasenkou, natož voděodolnou. Dostala jsem ho v sadě s řasenkou Scandaleyes Retro Glam, ale příště ho v drogerii nechám.


Avon sprchový gel se švestkou a vanilkou

Nádherně vonící sprchový gel, co víc si přát.



A na závěr jedna nominace na vyznamenání, která vyhlásím na konci roku. Výherci těchto cen budou kosmetické produkty, za které se dle mého názoru nevyplatí dávat peníze a někdy je i jejich používání pouze na vlastní nebezpečí.

Garnier Pure Active ExfoBrosse

Produkt, který mi způsobil největší paseku na obličeji, jakou si zatím dovedu představit. Účelem je zřejmě si jemně obrousit a vyčistit pleť kartáčkem, který je součástí balení. Po použití jsem však měla podobný pocit, jako kdybych si drhla obličej rejžákem a kyselinou sírovou. Co se týče popálení obličeje, má stoprocentní úspěšnost. Ze tří použití, jsem měla obličej třikráte extrémně vysušený, poškrábaný, červený a místy s pocity popálení. Skoro bych věřila, že je v té lahvičce Savo. Na obličej rozhodně doporučit nemůžu, ale třeba to dobře myje podlahu.



Co jste spotřebovali v minulém měsíci vy?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...