sobota 16. dubna 2016

Recenze: Řasenka Hypnose Doll Eyes od Lancome

Zdravím.

V lednu jsem si v povánočním výprodeji pořídila sadu Lovely Eyes od Lancome a právě o ní bude dnes řeč.


Sada mě v Sephoře vyšla na 560 Kč. Obsahuje legendární řasenku Doll Eyes, černou tužku na oči a miniaturu dvoufázového odličovače. Pojďme se podívat zvlášť na každý z těchto produktů.



Řasenka Hypnose Doll Eyes (6,5 ml)
Byla jsem dlouho skeptická a myslela si, že levné řasenky mi v pohodě stačí. Doll Eyes moje přesvědčení lehce nahlodala. Tato řasenka mi dělá krásné, ale velmi přirozené řasy. Prodlouží je, zahustí, ale není to žádný extra boom, že by mé řasy pak byly vidět i z vesmíru.

Kartáček je skvělý a výborně se mi s ním líčí jak spodní, tak horní řasy. Líbí se mi, že řasenka není příliš mokrá a kartáček nanáší přesně takové množství produktu, které je pro mě ideální. Tento přirozený efekt mi velmi vyhovuje na den. Řasy jsou tak akorát výrazné a nejsou vůbec slepené.

Řeknete si, že takového efektu docílíte i s levnějšími řasenkami. To je pravda. Doll Eyes to ale zvládne neuvěřitelně snadno a rychle. Většinou mám problém, že musím aplikaci řasenky věnovat hodně pozornosti a času, aby byl výsledek takový, jaký potřebuji. S Doll Eyes nemusím. V tom vidím její největší přednost a rozdíl od levnějších řasenek, které jsem měla předtím. Lehkost, rychlost a především komfortnost aplikace se mi zkrátka velmi líbí a jiná řasenka mi takový pocit zatím nenabídla. Tedy jedna ano, a o té budeme mluvit příště :) Můj názor je takový, že s levnějšími řasenkami si v pohodě vystačím, Doll Eyes bych ale klidně někdy příště nepohrdla, přestože je na mé poměry dost drahá. 

Řasenka navíc voní po růžích a přesto, že růže nejsou mou oblíbenou parfemací, tato řasenka mi voní velmi příjemné.

Hodnocení: 9/10



Složení řasenky

Černá kajalová tužka na oči (0,7 g) 
K této tužce není moc co psát. Je totiž velmi průměrná. Hezky pigmentovaná, není nijak nepříjemně tvrdá, ale příliš dobře nedrží a trochu se maže. V drogerii rozhodně najdete i lepší tužky.

Hodnocení: 4/10



Dvoufázový odličovač (30 ml)
Poměrně příjemný odličovač, který mě ale nepřesvědčil o tom, že by byl něčím výjimečný a lepší než dvoufázáky, které koupíte v drogerii (př. Ryor).

Hodnocení: 5/10


Z celé sady mě tedy nejvíce oslovila řasenka, která byla i důvodem mého nákupu. Jsem ráda, že mě nezklamala a díky ní jsem teď ochotná do řasenek i více zainvestovat.

Jak se vám dnešní recenze líbila? Jaký máte názor na high-end řasenky vy?

9 komentářů:

  1. Po mojich skúsenostiach s Hypnose klasickou a YSL s tým efektom umelých rias, tak podobný efekt dosiahnem aj s lacnejšímí riasenkami (Maybelline One by One alebo Gosh Catchy Eyes. Na druhú stranu som ochotná aj investovať ale max. asi 20 euro, resp. pokiaľ ide o nejaký výhodný set, čo často máva Clinique :).

    OdpovědětVymazat
  2. O této sadě jsem zatím četla vesměs podobné recenze jako je ta tvoje. High end řasenku jsem zatím měla jenom Clinique a byla naprosto úžasná. Jenže se mi nechce do drahých řasenek investovat. je to věc, která vydrží pár měsíců. Raději si koupím drahou rtěnku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, řasenka je jednou z věcí, která se mění nejčastěji, taková paleta očních stínů ti vydrží mnohem déle. Je to dilema :D

      Vymazat
  3. Řasenka vypadá hezky, ale já mám naštěstí celkem hezké řasy, takže mi stačí levnější řasenka z drogerie :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  4. Mně vždycky přijde, že když někomu nějaká high-end řasenka sedne, tak jde skoro vždycky najít low-end kopírka kartáčku, která udělá stejnou službu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla od Catrice řasenku, která se téhle kartáčkem hodně podobala, ale stejnou službu mi neudělala. Byla fajn, ale příliš rychle vyschla a zkrátka to nebylo totéž. Řekla bych, že nezáleží pouze na kartáčku, ale i na konzistenci řasenky samotné.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...