středa 17. prosince 2014

Recenze: Avon Gel Finish Nail Enamel

Přeji krásnou středu.

Dnes jsem se rozhodla udělat menší recenzi na tři laky na nehty, které jsem si pořídila z katalogu Avon.

Jde o laky z řady Gel Finish, které by měly po zaschnutí působit dojmem gelového laku bez toho, aniž byste si museli pořizovat UV lampu. Zní to hezky ne?



Jaká je tedy skutečnost? Pro všechny tři odstíny, které vlastním platí, že štěteček laku je klasický. Já sice preferuji inovované širší štětečky, které dnes najdete už u spousty laků na nehty, ale i s tímto se dá celkem bez problémů pracovat. Finish tohoto laku je opravdu velmi lesklý a vypadá tedy krásně. Dalším plusem je fakt, že laky poměrně rychle zasychají a po zaschnutí jsou velmi tvrdé, lesklé a hladké bez větších nedokonalostí. Krytí bohužel tak bezvadně není. Rozhodně budete potřebovat minimálně 2 silnější vrstvy laku (alespoň u mých odstínů tomu tak je). Výsledek ale stojí za to, nehty vypadají krásně a lak na nehtech i o něco déle vydrží. Nečekejte, že je budete mít na nehtech 14 dní, ale v porovnání s jinými laky od Avonu si myslím, že jsou tyto, co se výdrže týče, poměrně dobré. Jediné, co mi nejde na rozum, je velikost laků. Dva z odstínů mají 10ml a jeden 12ml. Cena, za kterou se dají koupit se v katalogu liší podle akcí, ale já je kupovala, myslím, za 79 Kč. Nyní se podíváme na odstíny, které mám doma.

Jako první jsem si pořídila odstín Mauvelous. Je to krásná nafialovělá barva (na fotografiích se tváří světlejší a křiklavější). Ze všech tří odstínů je i nejlépe krycí.


Dalším odstínem je Sheer Love. Bohužel je málo krycí, a proto na fotografii vidíte tři vrstvy laku.


Posledním odstínem je Lavender Sky. V katalogu to byla překrásná levandulová, ve skutečnosti je bohužel kapku do šeda.


Závěrem bych tedy laky od Gel Finish Avonu doporučila hlavně pro jejich velice lesklý finish, rychlé zasychání a poměrně velký výběr barev v katalogu. Je však potřeba počítat s jejich nepříliš slavným krytím a skutečností, že odstíny v katalogu jsou silně zkreslené a pravdě moc neodpovídají.

Líbí se vám ty to laky od Avonu?

2 komentáře:

  1. Tyhle laky mám moc ráda! doma mám 2 a i když tmavé laky nemám ráda,tak tyhle gelové jsou prostě skvělé! Navíc nehty vypadají úžasně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou a myslím, že laky Gel Finish se Avonu opravdu povedly. Ještě potřebuji vymyslet, jaký odstín si koupím příště.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...