sobota 31. ledna 2015

Nákupy: leden 2015

Ahoj.

Je konec měsíce, a proto bychom se mohli společně podívat na to, co jsem si první měsíc v novém roce koupila. Trochu vás možná zklamu, protože co se kosmetiky týče, tak jsem si nakoupila jen pár maličkostí a spíš jsem utrácela za oblečení a doplňky ve výprodejích. K tomu jsem koupila ve velkém výprodeji na e-shopu pár Yankee Candle vosků do aromalampy a housewarmerů, které vám dnes také ukáži.

Sephora štětce na oči
Byla na ně 50% sleva, a tak sem si musela odnést hned dva - smudge brush a crease brush. Crease brush je perfektní na ztrácení stínů, je jemný, poměrně hustý a je menší než Sigma E40. Proto mi i víc vyhovuje. Smudge brush je super hustý štětec, výborný na nanášení stínu na spodní linku, rozmazávání tužky nebo jakékoli detailnější práce na víčku, nechápu, jak jsem bez něho mohla tak dlouho být :) Myslím, že jsou oba z přírodních štětin, ale ruku do ohně za to nedám. Každý stál ve výprodeji 150 Kč, což je skvělá cena za tak dobré štětce. Jako plus vidím i plastové kryty, díky kterým se vám štětec při cestování nezničí.

Zleva: Crease brush, smudge brush
L'Oréal Color Infaillible Eyeshadows (3,5 g)
Nevím proč, ale z původních asi 250 Kč byly tyto stíny v DM zlevněny asi na 110 Kč. Mám doma dva, se kterými jsem víc než spokojená, a proto jsem další dva za takovou cenu musela koupit. Novými odstíny, které mám, jsou 012 Endless Chocolat a 006 All Night Blue. Oba stíny jsou skvěle pigmentované a překrásné.





Ebelin čistič na štětce (100ml)
Vím, že jsem psala, že už nechci nic jiného než M.A.C. Brush Cleanser, ale stejně mi to nedalo, a tuhle novinku asi za 80 Kč, jsem si pořídila. Kupodivu čistí docela dobře, ale je z něho příšerně cítit alkohol. I když není špatný a myslím, že by se dal doporučit, stějně budu i nadále kupovat M.A.C.


Od Yankee Candle jsem si na jejich e-shopu pořídila velký housewarmer ve vůni Midnight Jasmin, střední housewarmer (Tulips), tři vosky do aromalampy ( Amber Moon. Witches Brew a Ghostly Treats) a jednu votivku (Candy Corn).

Midnght Jasmin jsem zmiňovala již tady. Je to krásná květinová vůně, a proto jsem ji chtěla i ve velkém provedení. Ve slevě mě vyšla na 549 Kč. 


Tulips stála, myslím, 349 Kč a voní přesně jako opravdová kytice tulipánů.


Amber Moon představovat nemusím, je to moje nejoblíbenější vůně, takže ji mám zas :)
Witches Brew, Ghostly Treats i Candy Corn jsou z Halloweenské limitky, takže jsem je nutně potřebovala všechny. Candy Corn už jsem měla jako vosk a docela mi voněl. Je to taková trochu sladká a trochu uzená vůně, což zní divně, ale nebylo to špatné. Vůni pačuli mám ráda, takže i Witches Brew se mi líbí, akorát Ghostly Treats mi přes obal přijdě moc sladká až cukrová vůně, i když vhledem k tomu, že má vonět po pečených marshmallow, tak se asi není čemu divit. Vosky z výprodeje mě vyšly na 28 Kč každý a votivka stála 30 Kč. Výprodej stále ještě probíhá, ale pokud přemýšlíte nad nákupem, měli byste si pospíšit.


Z kosmetiky toho opravdu moc není, ale po Vánocích jsem neměla potřebu nakupovat ještě hromadu dekorativky. Zato svíček mám teď požehnaně.

A co jste si v lednu koupily vy?



8 komentářů:

  1. Parádní nákupy, hlavně Yankee Candle Ti maličko závidím, Midnight Jasmine a Tulips si budu muset při nejbližší příležitosti očichat. :-) Já jsem si v lednu nekoupila vůbec nic, žádnou kosmetiku ani oblečení, většinu času jsem strávila doma učením se na zkoušky... v únoru to budu muset napravit! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si naopak vždycky po zkoušce udělala radost a něco si koupila :) Ohledně Tulips, nejsem si úplně jistá, ale myslím, že to byla nějaká limitka na jaro 2014, kterou teď vyprodávali na svém e-shopu, a proto ji možná už neseženeš. Midnight Jasmine si ale určitě očichej :)

      Vymazat
  2. L'Oréal Color Infaillible Eyeshadows - podle me jeden ze zdaleka nejlepsich vyrobku, ktery se da v ceskych drogeriich sehnat. takze naprosto chapu, ze sis poridila dalsi:-)

    Yankee candle zavidim, hned bych skocila po tom Půlnočním jasmínu:-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, za tu stovku, za kterou Color Infaillible teď měli v DM, jsem si je prostě koupit musela. Midnight jasmín je boží, určitě ho doporučuji očichat.

      Vymazat
    2. Nahlodala jsi me natoli, ze se do toho DMka budu muset vypravit:D že bych se vybavila dalšími odstíny:D

      Vymazat
    3. Teď nevím, jestli mám být potěšena, že jsem ti mohla něco doporučit, nebo mít černé svědomí z toho, že budeš kvůli mně utrácet :) Asi jsem spíš ráda, protože pak v tom utrácení nebudu sama :)

      Vymazat
    4. hele černé svědomí leda tehdy, kdybys mi doporučila něco, co nefunguje;-)!

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...