sobota 10. ledna 2015

Nejlepší dekorativní kosmetika roku 2014

Přeji hezký den.
V dnešním článku se podíváme na dekorativní kosmetiku, kterou jsem si v minulém roce nejvíce oblíbila a nejčastěji ji proto používala.


Missha Signature Real Complete BB Cream

BB cream, o kterém už sem psala v jedné z recenzí o nejlepších makeupech. Důvody, proč mám toto BBčko ráda, najdete zde.

Maybelline Fit Me Concealer v odstínu 15

Skvělý korektor z drogerie, který je fajn především na zakrytí kruhů pod očima. Vcelku dobře kryje a má i pěknou světlou barvu. Zatím je rozhodně nejlepší z těch, které jsem z drogerky vyzkoušela.

Sephora tvářenka v odstínu Orange Punchy Sunbaked (n. 05)

Přestože mám spoustu úžasných tvářenek, které mají mnohem zajímavější barvu, tuhle broskvovou od Sephory stejně používám nejčastěji. Hodí se k jakémukoli líčení, vypadá velice přirozeně a má skvělou výdrž na tváři. Mám ji doma už asi 3 roky a reliéf na tvářence je i přes časté používání stále viditelný.

Makeup Revolution London - Bronze Shimmer Highlight

Opět mám na tento bronzer recenzi a můžete si ji přečíst zde.

The Balm Mary-Lou Manizer a Cindy-Lou Manizer 

I když se mi víc líbí Cindy-Lou, častěji sahám po Mary. Recenze tady.

Maybelline Color Tattoo v odstínu 40-Permanent Taupe

Víc než na oční víčka tyto krémové stíny využívám na obočí. Matná studená hnědá barva mi perfektně sedí k dobarvování obočí a navíc drží celý den. Pokud je doma máte, rozhodně je na obočí zkuste.

Sleek paletka očních stínů Au Naturel

V roce 2014 to určitě byla moje nejpoužívanější paletka očních stínů. Hned po ní by byla Oh So Special od stejné značky. Recenze zde.

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter v odstínu 009 Burnt Rose

Tyto rtěnkobalzámy od Astoru jsem si oblíbila hlavně v létě, kdy jsem je nosila snad každý den. V současné době mám tři odstíny a tím nejoblíbenějším je právě Burnt Rose.

Maybelline Color Sensational lesky na rty v odstínech 415 Coral Blush a 360 Stellar Berry

Byly tématem mé úplně první recenze na tomto blogu, a proto se musí objevit i v tomto článku. Stále zůstavají mými velmi oblíbenými lesky. Ze všech barev, které mám a které si můžete prohlédnout zde, vybírám 415 (broskvová barva) a 360 (fialovo-vínová barva).

+2 bonusy:

Avon Makeup Setting Spray

Opravdu fungující setting spray, který váš makeup zafixuje a prodlouží tak jeho výdrž na pleti o několik hodin. Nejvíce to pozoruji u tvářenek, s jejichž výdrží na tváři jsem vždy mívala problém. 

Delia barva na obočí v odstínu 3.0 Dark Brown


Jednoduchá aplikace, přirozená barva a nízká cena. Nic víc od barvy na obočí nepotřebuji :)


Co se týče dekorativní kosmetiky, tak mám samozřejmě hromadu dalších oblíbenců, které bych mohla zmínit, ale v tomto článku jsem chtěla ukázat především ty, které používám opravdu nejčastěji. V dalších článcích se můžete ještě těšit na nejoblíbenější pleťovou kosmetiku, štětce a také na nejhorší kosmetické produkty roku 2014. 

Jaká byla vaše nejpoužívanější dekorativní kosmetika v roce 2014?


4 komentáře:

  1. tak pod ten Maybelline korektor se podepisu. pro me supr mile prekvapeni z drogerie, taky ho mam, ve dvou odstinech, a nejspis poridim znovu, az mi dojde:-)
    naopak teda pastelka na pusu lip butter od astoru me nenadchla:/ mam odstin magenta. a i kdyz neni uplne nejhorsi, skoro pro ni nesaham. ale za to jsem si oblibila pastelky od Catrice:-)
    Color tattoo mam sice taky v nekolika odstinech, ale prilis me nenadchly - nechapu, jak je to mozny, vsichni jsou z nich na vetvi:/

    pro me byla nejpouzivanejsi kosmetikou vloni nejspis ..... mmmm no a ted teda musim hodne premyslet... asi ty pastelky od Catrice na pusu.. ty jsem si opravdu oblibila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lipcolor Butters od Astor mám tři a musím říct, že mi přijde, že každý odstín má jinou konzistenci a nejvíc mi vyhovuje právě Burnt Rose. Catrice pastelku jsem si teď ve výprodeji koupila taky a není vůbec špatná, takže bych se dalším odstínům nebránila.
      Color Tattoo v odstínu Permanent Taupe používám především na obočí. Ostatní odstíny mám sice také celkem ráda, ale je pravda, že je nepoužívám zdaleka tolik, jak bych chtěla.

      Vymazat
    2. Já z těch CT ještě nejvíc využiju odstín Metallic Pomegranate - takový odstín v tomto typu stínů od jiné firmy nemám. ALe co se týká těch ostatních, tak víc mě nadchly stíny stejného typu od Benefitu, na které naopak nedám dopustit, a, ale to uz je zase krapet jina konzitence, Chanel illusion d'ombre, kterých ale zase, kvuli ceně, nemám tolik no:/.
      Ted mám na cestě nekdo zatoulané stíny od Kiko, tak jsem na ne moc zvedava - pokud teda vubec dorazi:(

      Vymazat
    3. Chanel Illusion D'ombre mají překrásné barvy. Moje peněženka ale mé nadšení pro tyto stíny nesdílí :(

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...