středa 18. února 2015

Recenze: Rimmel Lasting Finish Lipsticks

Dnešní článek bude opět recenze na pár kousků z mé kosmetické sbírky.
Rtěnky od Rimmelu jsou v posledních letech poměrně populární, a proto jsem si je nemohla nechat ujít ani já.



Z řady Lasting Finish vlastním tři rtěnky. Se všemi jsem velmi spokojená a patří k mým oblíbeným, protože mají poměrně pěkná balení, příjemně se nosí, nijak výrazně nevysušují, a přesto vydrží na rtech déle než jiné rtěnky. Všechny mé odstíny mají jemně lesklý finish, ale neobsahují shimmer. Navíc mě baví jak voní.




Podíváme se teď tedy na konkrétní odstíny.

Airy Fairy 070

Moje první od Rimmelu z této řady. Je to pěkná světlá růžová nude barva, přestože onen nádech do růžova není na fotografiích příliš viditelný a rtěnka vypadá spíš béžově. Je vhodná na den nebo k výraznějšímu líčení očí a myslím, že se hodí především k světlejšímu tónu pleti.



Asia 077

Myslím, že by se tento odstín dal v podstatě také popsat jako nude, ale na rtech daleko výraznější a tmavší než Airy Fairy a skvěle se hodí na podzim. Tváří se, že je je krapýtek do růžova, ale pod určitým světlem mi barva na rtech připadá až moc hnědá, a proto mám dojem, že mi sluší nejméně.



One of a Kind 080

Jednoznačně můj nejoblíbenější odstín. Je to krásná fialová s kapkou růžové, která na rtech nepůsobí vulgárně, ale přesto má šmrnc. Pokud se na výraznější fialovou zcela necítíte, můžete rtěnku pouze lehce naťupat prstem na rty a trochu je tak zabarvit. S tímto odstínem to vypadá velice pěkně a mohu ho jen doporučit.



Shora: Asia, Airy Fairy, One of a Kind
Já jsem s těmito rtěnkami velmi spokojená a i když jsem v poslední době spíš leskový typ, tak rtěnky Lasting Finish od Rimmelu mohu s klidem doporučit.

Hodnocení: 8/10

Jak se vám tyto rtěnky líbí? Máte nějakou doma?


5 komentářů:

  1. Ta posledni vypada moc hezky, odstinem mi pripomina mou Wear berries od Essence :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. One of a Kind je opravdu moc pěkná barva a řekla bych, že ve skutečnosti je mnohem hezčí, než jak se mi ji podařilo vyfotit.

      Vymazat
  2. Super že si sem dala i fotky jak vypadá na rtech...Mám 5 odstínů a přijdou mi fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Super že si sem dala i fotky jak vypadá na rtech...Mám 5 odstínů a přijdou mi fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych se přiznala, tak jsem dost zvažovala, jestli sem ty fotky mám dát. Ono totiž vyfotit si rty tak, aby to nevypadalo jako zobák, není taková sranda, jak by se mohlo zdát :)

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...