neděle 8. února 2015

Spotřebováno: leden 2015

Hezký nedělní podvečer :)

Už víc než týden máme nový měsíc, a tak je potřeba vyhodit do koše to, co jsme vyplácali v tom minulém.


Avon Mega Effects Mascara (9ml)

Tohle byla jedna z nejhorších řasenek, které jsem vyzkoušela. Byla hodně tekutá, slepovala řasy, špatně se s ní pracovalo, dlouho zasychala a mazala se, prostě děs a hrůza. Určitě už si ji nekoupím. 



Maybelline Colorama lak na nehty odstín 16 (7ml)

Přestože to byla krásná vínová barva s decentním shimmerem, lak samotný mě moc nezaujal. Výdrž nebyla zrovna nejlepší a brzy se mi ulomil štěteček od víčka. Lak ještě zdaleka není prázdný, ale zhoustl natolik, že se s ním už lakovat nedá. 


Balzám na rty Labello řada Pure&Natural, vůně Mint&Minerals (4,8g/5,5g)

Labella z této řady mám moc ráda, jak už možná víte z mé recenze. Proto všechny informace ohledně tohoto balzámu hledejte tam. Mint&Minerals určitě koupím znovu.


Saloos Květinová pleťová voda Rozmarýna (50ml)

Tato voda se už objevila v článku o mé nejoblíbenější kosmetice za rok 2014. Z tohoto důvodu vás opět odkáži tam :) Jinak už mám doma zas další, tentokrát je to Rosalina. 


Manufaktura - Vlasový šampon s vínem a panthenolem pro normální až suché vlasy (300ml) + sprchový gel s vínem a obilnými výtažky (300ml)

Šampon se opět objevil v nejoblíbenější kosmetice, proto jsem si už koupila a používám další balení. Sprchový gel byl taky fajn, hezky voněl, ale na můj vkus je trošku dražší.


Pantene Pro-V balzám na vlasy z kolekce Intensive Repair

Měla jsem k němu i šampon a masku a se vším jsem byla vcelku spokojená. Vlasy se po něm hezky rozčesávaly a měla jsem pocit, že jsou hladší a lesklejší (i když to je zřejmě důsledkem silikonů, které obsahuje). Od Pantene ale klidně ještě něco vyzkouším.


Začínám si všímat, že každý měsíc vypotřebuji jednu Saloos květinovou vodu. Ono není divu, když ji na sebe stříkám několikrát denně.

Co z kosmetiky jste naposledy do koše vyhodili vy?


13 komentářů:

  1. nikdy nechápu, jak je možný, že toho holky tolik spotřebují... a i ty.-) máš toho spotřebováno hromadu:-)!!

    tu kvetinovou vodu naproso chapu, sama ji pouzivam denne pripeci o plet:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není tak, že bych to všechno vyplácala za jeden měsíc, třeba ten balzám Pantene jsem měla asi třičtvrtě roku a Manufakturu jsem dostala v říjnu k narozeninám. Když jsem si o spotřebované kosmetice nevedla žádné záznamy, tak mi taky přišlo, že toho všichni hodně vypatlají a já nic, ale teď když to tak pozoruji, tak to zas tak nenormální není :) Jen tu pleťovou vodu od Saloos potřebuji každý měsíc novou :)

      Vymazat
    2. jo takhle:-) no tak to jo.. ale stejne...

      Já od salosu nekupuju, tak ani nevim, kolik toho za ten mesic vypotrebuju - na objem... zalezi taky jak moc se mažu - a pod kazdou vrstvu obličejové péče přestřikuju tou vodičkou...

      Zkousela jsi i jine značky?

      Vymazat
    3. Zatím ne, ale budu určitě ráda, pokud mi nějakou květinovou pleťovou vodu doporučíš :)

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. Sallos a Labelo mam tiez rada. Pantene robi aj sampony bez silikonu.
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. To jsem ani nevěděla, že má Pantene i šampony bez silikonů.

      Vymazat
  3. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you,. I'm glad you like it :)

      Vymazat
    2. no tak kdyz jsem nejprv videla komentar od Honey u sebe, taky jsem se zapýřila:D, ale kdyz ho ted vidim i jinde, tak uz mi to prijde spis copy+paste:D no ale což no:D pochval neni nikdy dost:D!

      Vymazat
    3. Já jsem si myslela hned, že to bude něco takovýho. Ale dokud chválí, tak je to dobrý.

      Vymazat
  4. Já zrovna dneska vyhodila balzám od Gliss Kur :-) Jinak spotřeba teda super, docela jsem koukala na to provedení té řasenky, musím se přiznat, že jsem takovou ještě nikde neviděla. Jinak Labella mám moc ráda, jsou to super balzámy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta řasenka je sice zajímavá provedením, ale právě díky němu se s ní tak špatně pracuje. Nemám nad ní takovou kontrolu jako nad klasickou a všude si ji matlu okolo očí :(

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...