neděle 15. března 2015

Recenze: Lancome La Base Pro

 Ahoj.

Před nějakou dobou jsem avizovala, že jsem dostala na vyzkoušení pár produktů od své kamarádky, které tímto velmi děkuji :)
Jedná se především o kosmetiku z vyšší cenové kategorie, se kterou nemám téměř žádné zkušenosti.
Dnes si tedy jako první představíme bázi pod makeup od značky Lancome.



Podle popisu, který jsem našla, se jedná o rozjasňujicí a zároveň hydratujicí bázi pod makeup, která by měla vaši pleť vyživovat a hydratovat po dobu 24 hodin, obsahuje rozjasňujicí složky, které vám zaručí zdravě vypadající zářivou pleť a perfektní look. Je nekomedogenní a vhodná pro všechny typy pleti. Toliko k tomu, co říká výrobce.

A teď co si  myslím já.
Balení je celkem obyčejná tuba, ze které mačkáte bázi ven. Nic, z čeho bych si čurla blahem, přesto je funkční a tedy v pořádku. Báze sama je narůžovělé barvy, ale na pleti se mění v bezbarvou. Zdá se mi, že není nijak parfemovaná (což mě trochu mrzí). Pleť trochu vyhladí a ta je po nanesení báze jemná a hladká. Rozjasnění by sice podle Lancome mělo být jen jemné, ale já myslím, že na rozjasňujicí bázi je tohle jemné až moc, respektive je to téměř neviditelné. Pleť se díky pidishimmeru maličko leskne, ale opravdu jen velmi decentně a celý tento efekt vydrží jen do doby než nanesete makeup, který jakékoli rozjasnění nekompromysně zabije. Já sice používám makeup se středním krytím, myslím ale, že by rozjasnění nepřežilo ani lehký makeup, na nahé pleti je totiž viditelné jen velmi, velmi zblízka. S 24 hodinovou hydratací také rozhodně nepočítejte. Jak jsem již zmínila, pleť je po bázi pěkně hladká, ale 24 hodin to nevydrží a pocit hydratace jako kdybych se namazala krémem opravdu nemám. Prodloužení výdrže makeupu na obličeji báze podle popisu neslibuje, a proto se ani nic takového nekonalo.



Shrnula bych to tedy tak, že báze mi moc hydratační nepřipadá a rozjasňující jen minimálně. Přesto však pleť na makeup dokáže poměrně hezky připravit a ten se pak nanáší snadněji a pohodlněji. Troufám si však tvrdit, že podobně to dokáže i báze od Dermacol. Tato báze pod makeup určitě není špatná a používala jsem ji celkem ráda, já bych si ji ale za skoro tisíc korun nekoupila, protože na to mi nepřipadá dostatečně výjimečná a o tolik lepší než báze jiné. Tato recenze vyznívá lehce negativně, a to mě trochu mrzí, protože je La Base Pro relativně dobrou bází. Bohužel bych řekla, že ji Lancome v popisu trochu přechválil a já jsem prostě čekala za tolik peněz nějaké větší vzrůšo.
Složení báze jsem bohužel nikde na internetu nenašla, takže k tomu vám nic říct nemohu.

Hodnocení: 7/10

 Používáte podkladové báze pod makeup? Máte zkušenost s La Base Pro?



2 komentáře:

  1. Nevypadá špatně, ale jak říkáš, za tu cenu bych po ní sama určitě nesáhla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, v porovnání s jinými levnějšími bázemi tohle prostě není nic, co by mě nějak ohromilo.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...