středa 29. dubna 2015

Nákupy: duben 2015

Ahoj.

Přestože jsem tento měsíc chtěla nakupování kosmetiky, a vlastně čehokoliv, omezit, moc se mi to nepovedlo. To ostatně uvidíte v dnešním článku.



Začneme asi produkty na rty, kterých v dubnu nebylo málo.

Dermacol Dlouhotrvající barva na rty v odstínech 6 a 1

Kupovala jsem je v Tetě v akci, každý asi za 150 kč. Obě barvy opravdu vydrží na rtech spoustu hodin, ale přiznávám, že se mi zhruba po 2 hodinách začínají drolit v koutcích a na vnitřních okrajích rtů a to je mi docela nepříjemné.


Maybelline rtěnky Colorsensational v odstínech Mauve Diamonds (255) a Hollywood Red (540)

Vzhledem ke slevě 30% na Maybelline při nákupu 2 a více kusů v DM mě jedna rtěnka vyšla asi na 100 Kč. Obě jsou krémové a velice příjemné na rtech. Hollywood Red je poměrně nositelná, taková zastřená červená a neobsahuje třpytky. S druhým odstínem jsem se bohužel trochu sekla. Chtěla jsem odstín Galactic Mauve, ale sáhla jsem vedle a omylem vzala Mauve Diamonds. Rozdíl v barvě nich není nijak velký, obě jsou to nafialovělé, středně pigmentované rtěnky. Galactic Mauve ale obsahuje jemný zlatý shimmer a Mauve Diamonds zase větší spíše stříbrné třpytky, které jsou na rtech docela vidět i cítit. Obě rtěnky krásně voní, úplně stejně jako moje oblíbené Colorsensational lesky od stejné značky.

Zleva: Mauve Diamonds, Hollywood Red

Avon rtěnka Ultra Color Indulgence v odstínu Rose Bouquet

Tato rtěnka byla na blozích docela chválena a tak jsem se rozhodla jeden odstín taky vyzkoušet. Rose Bouquet je taková červeno růžová barva. V porovnání se rtěnkami Mayblelline je Rose Bouquet je méně krycí a více krémová, nebo tedy gelová, jak uvádí výrobce. Je to docela příjemná, ale jinak ničím výjimečná rtěnka. Kdybych jich neměla doma víc než jsem schopná upotřebit, klidně bych si ještě nějaký odstín objednala. Ještě bych mohla zmínit, že rtěnka není nijak parfemovaná a stála mě asi 99 Kč.


Zleva:  Dermacol Lipstain odstín 6, Dermacol Lipstain odstín 1, Maybelline Mauve Diamonds, Maybelline Hollywood Red, Avon odstín Rose Bouquet

Maybelline řasenka The Rocket Volume Express

Tuto řasenku mám už podruhé a mám ji docela ráda, ostatně stejně jako všechny řasenky od Maybelline. Dělá hezký objem, prodlouží a hlavně neopadává během dne. Tentokrát mám pocit, že není ani tak mokrá, jako když jsem ji měla poprvé a tudíž i lépe odděluje řasy a tolik neslepuje. Se slevou v Dm stála asi 150 Kč.


Avon tvářenka Ideal Luminous v odstínu Peach (149 Kč /6g)

Nedávno jsem psala článek o tom, jak mám tyto tvářenky ráda, takže jsem dokoupila další odstín, tentokrát broskvový se shimmerem :)



Avon pěna do koupele s vůní mandarinky a jasmínu (69 Kč/500ml)

Pěna od Avonu se tu také neobjevuje poprvé. Mám je ráda, hezky voní, a tak je tu další.

Avon tělový sprej s marakujou a pivoňkou (59 Kč/100ml)

Opět něco, co od Avonu ráda nakupuji. Tato vůně je spíš ovocná, ne moc sladká a hodně svěží. Pivoňku moc necítím.


V neposlední řadě tu mám další várku nových vosků do aromalampy od YC. K vůním nebudu nic extra vypisovat, protože je postupem času všechny najdete ve článku Yankee Candle - přehled vůní, který pravdelně aktualizuji a který najdete v nabídce v horní části blogu.

White Gardenia  - překrásná čistá  a jemná vůně květin
Tarte Tatin - limitka Café Culture, voní jako koláč s jablky a skořicí, spíš bych ji zařadila jako podzimní nebo vánoční vůni, ale voní krásně
Pain au Raisin - limitka Café Culture, něco pro milovníky sladkých vůní, voní přesně tak, jak byste řekli podle obrázku, jako šnek z listového těsta se spoustou cukru a skořice
Lavender - velice skutečná a přírodní vůně levandule
Aloe Water - sladší vůně, nemůžu si pomoct, ale mně trochu připomíná vůni melounu


No není toho zrovna málo, že?
V květnu se budu daleko víc krotit.

Vlastníte některý z těchto produktů? Jak jste s ním spokojené?

6 komentářů:

  1. Krásné nákupy! Mám barvy na rty od Dermacolu a zatím jsem s nimi spokojená, mám tři odstíny: 3,4,8, nejhorší je asi č.4, ta vydrží nejméně. S ostatními dvěma jsem spokojená, ještě je ale zkouším :o)
    Vosky jsi vybrala moc pěkně! Také se chystám nějaké nakoupit.
    Sprej od Avonu mám též a krásně voní, pivoňku tam také necítím :o) spíše ovoce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tělové spreje od Avonu jsou obecně fajn, mám jich několik a ráda je používám. Co se týče barev na rty od Dermacolu, tak jsem moc ráda, že můžeme v drogerii sehnat něco, co tak dlouho vydrží, ale na denní používání to u sebe moc nevidím.

      Vymazat
  2. Super nákupy :-) Tyhle barvy na rty od Dermacolu mě taky lákaly, ale bohužel jsem je nezastihla v akci a v plné ceně mi připadají dost předražené, tak jsem nakonec místo nich sáhla po Rimmel Provocalips, která je fajn, ale je škoda, že se k nám dostaly jenom výrazné odstíny :-) A jinak se mi moc líbí odstín té rtěnky od Avonu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dnes byla v Rossmannu a tam měli ty barvy na rty v akci za 139 Kč, takže jestli po nich toužíš, myslím, že za tuhle cenu se vyplatí je zkusit.

      Vymazat
  3. Já nevím ale od dermacolu dlouhotrvající barvy mě moc nelákaji.. I přesto je je kolem nich na blozích velký humbuk a chvály. Za to se mi moc líbí tvářenka od Avonu, zrovna dneska jsem si taky pořídila tvářenku u mě dlouho vyhlídnutou. Koukám že máš hodně vosků, to bych nevypálila ani za půl roku.. Mě to trvá protože mi přijde že ty vosky strašně dlouho vydržeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenky od Avonu jsou super, až mě to překvapuje. Vosků mám celkem dost, to nepopírám, ale na jejich pálení většinou nejsem sama, pálím je u sebe v pokoji, u přítele nebo i s mamkou v obývacím pokoji, takže se u nás moc dlouho neohřejí :)

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...