středa 1. dubna 2015

Spotřebováno: březen 2015

Opět se bude vyhazovat do koše. Tentokrát toho ale není moc a jsou to z větší části produkty, které už si znovu nekoupím.

Ryor Vypínací a zpevňující fluid z řady Mořské řasy

Lehký krémík pro pleť 20+, který má hydratovat, zpevňovat a zabraňovat předčasnému stárnutí. Nebyl úplně špatný, ale na podzim a v zimě už byl pro mě málo hydratační. Vůně taková niveoidní, balení s pumpičkou je supr praktické. Stojí asi 100 Kč.





Oriflame Studio Artist Foundation v odstínu Porcelain

Tohle je jeden z mých nejstarších makeupů. Není ještě úplně prázdný, ale už by asi nebylo úplně dobré ho používat. Spíš než makeupem bych tenhle produkt nazvala tónovacím krémem. Měl hodně lehké krytí a na pleti moc dlouho nevydržel. Co by mohlo některé z vás potěšit je SPF 15, velmi světlý odstín a podtón dorůžova. Na mě byl málo krycí, takže už si ho nekoupím.



Labello Pure&Natural, vůně Camomile&Calendula

Labella z řady Pure&Natral jsou podle mě jedny z nejlepších balzámů, které jsou v drogerii k sehnání. Bohužel zrovna tahle vůně je mojí nejméně oblíbenou.


Kaaral - kodicionér Hydra pro suché, fyzicky namáhané a citlivé vlasy z řady Purify

Tak tohle byla ale vážení bomba. Perfektně hydratoval vlasy, které pak byly snadněji rozčesatelné a jemné. Dostala jsem ho od svojí kadeřnice a byl naprosto úžasný, rozhodně potřebuji další a navíc se mi mooooc líbí, jak voní. Kaaral je profesionální vlasová kosmetika, která se chlubí tím, že je přírodní a neobsahuje parabeny, což by možná mohlo některé z vás zajímat. Jeho cena je asi 250 Kč za 250 ml.


Dál tu mám dva vzorečky dražší kosmetiky, které jsem dostala na vyzkoušení od kamarádky. Jedná se o denní krém od Clinique z řady Superdefense a BB Skin Perfecting Cream od Clarins.

Krém od Clinique mi vůbec nevoněl a i když docela pěkně hydratoval, tak mi vadilo, že na pleti lepí a není tak moc vhodný jako podklad pod makeup. Takže já si ho v plném balení za víc než 500 Kč nepořídím.

BBčko od Clarins, přestože v odstínu 01 Light, bylo neuvěřitelně tmavé. Absolutně mi není jasné, ve které dimenzi by toto mohl být světlý odstín. Nelíbilo se mi ani téměř nulové krytí a sklon dělat čmouhy. Tenhle BB cream mě vůbec nepřesvědčil, abych si ho koupila, jeho cena je ještě ke všemu skoro 900 Kč.




Poslední, co letí do koše, jsou prázdné odstřiky vůní Dolce&Gabbana - Light Blue a Nina Ricci - Ricci.
První zmíněný mi docela voněl, je to svěží citrusová vůně, která se hodí na jaro i léto. Od Niny se mi hodně líbí La Tentation de Nina, ale tenhle odstřik mi skoro až smrděl. Je to taková těžká, kořeněná vůně, která na mě působí dost obstarožním dojmem. Oba vzorečky jsem měla z eshopu Elnino.cz.


Tak se pochlubte, spotřebováváte svoji kosmetiku, nebo hromadíte a nakupujete novou?


4 komentáře:

  1. Pěkná spotřeba :-) To BB, to je snad vtip, ne? Odstín Light takhle teda fakt nevypadá :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík :) Já teda uznávám, že mám hodně světlou pleť, ale ten odstín BBčka byl prostě hnědý, skoro bych i řekla, že ve skutečnosti byl ještě tmavší, než jak je vidět na fotce.

      Vymazat
  2. Balzámky Labello a Balea mám moc ráda, i když taky jsem si nedávno pořídila jeden, který mi vůbec nevoněl... i když vlastně to nebylo Labello, ale Alverde :-) A ten BB krém je teda mazec, to je teda opravdu light odstín :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to není tak, že by mi to Labello nevonělo, ale mám prostě svoje favority a tenhle mezi ně, co se vůně týče, nepatří. Jinak celkově mi přijde, že u BB krémů je výběr odstínů dost omezený, a proto je docela těžké natrefit na nějaký, který by mi vyhovoval.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...