sobota 9. května 2015

Oblíbená kosmetika: jaro 2015

Ahoj. V dnešním článku si představíme kosmetiku, kterou v poslední době ráda a hojně používám. Podobné články bych chtěla dělat zhruba každé tři měsíce, čili by to měl být přehled oblíbenců za určité roční období. Tentokrát jsou to produkty, které u mě bodovaly a stále ještě bodují na jaře.


Rimmel Scandalyes Lycra Flex řasenka

Kromě řasenek od Maybelline mám ráda i Rimmel. Tato řasenka má obrovský kartáček, který mi není úplně sympatický na spodní řasy, ale ty horní mi udělá krásné, dlouhé a docela i husté bez výraznějšího slepování. Nebyla ani na začátku příliš mokré textury, což mi vyhovuje, dobře drží a neopadává, a proto bych tuhle řasenku doporučila. Její cena je ve slevě asi 99 Kč.


Catrice tvářenka v odstínu 080 Sunrose Avenue

Krásná přirozená růžová s jemným leskem, která je vhodná i pro světlou pleť. Tvářenky od Catrice jsou rozhodně jedny z nejlepších, které v našich drogeriích seženete. Na tvářích celkem obstojně drží a jejich cena je asi 80 Kč.


The Balm rozjasňovač Cindy-Lou Manizer 

Obvykle víc sahám po Mary-Lou, ale tentokrát jsem na jaře dost využívala i její sestru Cindy. Nepoužívám ji jako klasický rozjasňovač, ale spíš ji vrstvím přes tvářenky, které tak dokáže příjemně oživit. Výdrž je výborná, na tvářích zůstává skoro celý den. Cena se pohybuje kolem 500 Kč. Více zde.


Makeup Revolution London bronzer Bronze Shimmer Highlight

Tento bronzer používám tak nějak pořád bez ohledu na roční období, ale přesto mi to nedalo a musela jsem ho tu zmínit. Pokud vás zajímá víc, psala jsem o něm už v tomto článku.


Avon oční stíny Eye Dimensions v odstínu Sultry Smoke

Toto trio očních stínů je překvapivě docela dobré. Je potřeba počítat s tím, že dva třpytivé odstíny (hnědý a pleťový) jsou třpytivé až moc a je potřeba pod ně dát hodně dobrou, nejlépe trochu lepivější bázi, protože ty třpytky rády opadávají, ale jinak nejsou vůbec špatné. Černý odstín je naopak snad nejlepším černým stínem, který vlastním, a proto jsem si ho velice oblíbila, když si chci udělat linku stínem. V akci v katalogu je seženete asi za 149 Kč.

Zleva: Makeup Revolution bronzer, Cindy-Lou Manizer, Avon oční stíny
Avon balzám se včelím voskem

Tento kalíšek s balzámem na všechno jsem dostala k Vánocům a moc jsem si od něho neslibovala. Proto mě hodně překvapilo, jak výborně tento balzámek slouží. Používám ho ve většině případů pouze na rty, ale na to je vážně skvělý (a to já jsem na balzámy na rty dost náročná). I jeho vůně je příjemná. Jediné, co mi vadí, je právě ten kalíšek, do kterého musíte strkat prsty. Koupíte ho za cenu kolem 70 Kč.


Nuxe suchý olej Huile Prodigieuse

Opět jedna z věcí, které jsem už vychvalovala ve článku, pořád ho mám ráda, takže pokud vás zajímá víc, můžete si o něm přečíst zde.


Cien lak na vlasy Extra Strong

Musím přiznat, že mě moc kosmetika z Lidlu nenadchla. Tento lak na vlasy mi ale vyhovuje moc. Krásně drží a vlasy nijak výrazně neslepuje. Přestože má tento v černém balení označení Extra Strong a číslo 5 jako silně tužící, nedělá na vlasech slepenou tvrdou krustu. Měla jsem od nich i ten ve fialovém balení a ten mi přijde na nic, protože účes po něm vůbec nedržel.


A to by bylo z mých oblíbenců pro jaro 2015 asi vše.
A vy se mi také pochlubte, co letos na jaře používáte nejčastěji.

12 komentářů:

  1. Ten balzámek jsem si chtěla koupit taky, vždy kolem něj v katalogu chodím a nic :D no, někdy si ho snad objednám :) Zaujal mě právě ten vanilkový :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to měla stejně, vždycky jsem si říkala, že si ten balzám objednám, a pak stejně nic. Nakonec jsem ho dostala od sestřenice a jsem až překvapená, že mi tak vyhovuje :)

      Vymazat
  2. Cindy-Lou používám taky ráda, ale spíše jako klasický rozjasňovač. Cien laky patří mezi mé oblíbené už dlouhou dobu. Taky se chystám podobný článek napsat, akorát teď mám těch oblíbenců fakt hodně, tak to musím trochu protřídit a vybrat jen ty nej, jinak by to bylo na dlouho :D

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem na tom podobně, dlouho jsem vybírala, které produkty jsou vlastně mé nejoblíbenější a rozhodně bych byla schopná jich ještě tak 10 vyjmenovat.

      Vymazat
  3. Z tvých produktů mám odzkoušenou řasenku která je pro mne momentálně taky nejpoužívanější. Dále oční stíny od avony jsou fajn a to většina.. Avon nemusím ale stíny maji teda perfektní..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jaké má Avon stíny teď, ale v minulosti jsem pár jejich paletek měla a byla to teda dost katastrofa. Ale těžko říct, třeba se zlepšili, každopádně tahle paletka, co mám doma teď, je fajn.

      Vymazat
  4. Tvarenka od Catrice vypada moc dobre, uz dlouho chci vyzkouset ten oblibeny korektor Camouflage :-) A lak na vlasy Cien mam prave ten fialovy a jsem s nim docela spokojena :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice Camouflage mám ráda, takže bych ti ho určitě doporučila vyzkoušet. Co se týče toho laku, tak mně přišlo, že ten fialový vůbec netužil, ale možná mám moc vysoké nároky.

      Vymazat
  5. Hm, v nasom Lidli som ten lak ani nevidela. Zaujimalo by ma, ako Lidl rozdeluje kozmetiku do jednotlivych pobociek ...
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě taky zajímalo, ale řekla bych, že je to i možné, protože Lidl, který mám kousek od kolejí v Praze je naprosto hrůzostrašný a nic v něm nemají.

      Vymazat
  6. Ty stíny z Avonu jsou moc pěkné, krásné odstíny! :) A kelímek taktéž. Mám broskvový myslím a je super. Myslela jsem si, že bude hned pryč, ale už ho mám pěkně dlouho a nevypadá to, že bych ho měla do chvilky vybrat :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzámu je v kelímku opravdu hodně, taky mi přijde, že ubývá dost pomalu.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...