sobota 2. května 2015

Spotřebováno: duben 2015

Kromě soustředění se na výzvu Finish 5 by 30th June hodlám samozřejmě používat a ideálně spotřebovávat i jinou kosmetiku, a tak je tu po měsíci zase výpis produktů, které se už těší do koše.


Dvojice korektorů Avon Calming Effect v odstínu Fair (6ml) a Makeup Revolution Focus and Fix odstín 02 Fair (7,5ml)

Ani jeden z nich ještě není zdaleka prázdný, ale rozhodla jsem se, že je doma prostě nestrpím. Žádný z nim nekryje,oba se po pleti jen divně mažou a jsou jedním slovem příšerné. Navíc, korektor od Avonu je hrozně tmavý, oranžový a podivně, nepříjemně páchne. Nemám ho doma moc dlouho, takže by prošlý být rozhodně neměl. Pokud na některý z nich narazíte, vyhněte se jim obloukem a nenechte se zlákat poměrně nízkou cenou. Na fotografii jsem vám pro srovnání vyfotila i swatch mého oblíbeného korektoru Fit Me od Maybelline.

Swatche odspodu: Avon, Makeup Revolution, Maybelline
Manufaktura šampon s vínem a panthenolem pro normální až suché vlasy (300ml)

Výborný šampon, druhé balení je pryč, takže plánuji návštěvu Manufaktury :)


Avon tělové mléko se švěstkou a vanilkou (200ml)

Takové normální tělové mléko, které ale moc hezky sladce voní.


Alpa pleťová voda Amica - čistící (60ml)

Pokud máte rádi pleťové vody, které obsahují alkohol, tak tyto vám rozhodně mohu doporučit. Mají na výběr z několika variant podle obsahu alkoholu. Mně nejvíc vyhovuje varianta vyživující, o které jsem psala před nedávnem tady. Najdete je například v Tetě nebo Pemi a jejich cena je asi 20 Kč.


Ryor oční gel (30ml)

Gel, který je fajn, pokud máte unavené oči po práci s počítačem, protože příjemně chladí. Místo očního krému ho ale nedoporučuji, jednak to není jeho účel a není ani dostatečně hydratační.


Eucerin denní krém AQUAporin Active (40ml)

Hydratační krém pro normální a smíšenou pleť. Měla jsem ho docela ráda, hezky hydratoval, byl velmi lehký a rychle se vstřebal. Balení je fajn a hygienické, což já oceňuji. Kdyby vás zajímal, tak mají i hutnější verzi pro suchou pleť. Já asi budu zkoušet další krémy, ale klidně bych vám tento doporučila.


Vyhazujete tento měsíc něco, co ještě není prázdné, ale neuvěřitelně vás to naštvalo?



7 komentářů:

  1. Já mám v současnosti v zásobě šampón a kondicionér s vůni Mojita, právě taky od Manufaktury. Ale ani jeden jsem ještě nezkoušela, protože mám v zásobě hodně jiných vlasových produktů. Každopádně jsem na vlasovku od Manufaktury slyšela samou chválu, tak se těším až je oba vyzkouším.

    Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď momentálně používám jejich Pivní šampon, který je také fajn. Jen ta vůně mi úplně nevyhovuje.

      Vymazat
  2. Od Manufaktury chci taky v budoucnu něco vyzkoušet. Jinak z tvých produktů jem měla akorát tělové mléko od Avonu a tak stejně bych ho posoudila jako ty. Obyčejný a voňavý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Na druhou stranu ale třeba tělová másla od Avonu patří k mým oblíbeným a určitě bych je doporučila vyzkoušet.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. teda tú vôňu hlavne, lebo inak je to obyčajné telové mlieko :D

      Vymazat
    2. Jj, tohle se švestkovou vůní je opravdu super, ale mám doma i s vůní fíků a to se mi taky líbí.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...