středa 29. července 2015

Oblíbená kosmetika: léto 2015

Zdravím.

Dnes bych vám chtěla ukázat něco z toho, co mě letos v létě baví používat a není toho úplně málo.



Balzámy na rty Labello Sun Protect a Bodysol SOS Lipstick Repair
Oba balzámy jsou na léto ideální, protože Labello má SPF 30 a mělo by být voděodolné. Bodysol z lékárny obsahuje UVA a UVB filtry, vitamíny A, E a Aloe Vera.


 Saloos květinová voda Levandule
O své zálibě v těchto vodách jsem psala v minulém článku, takže už není nutné ji nějak dále komentovat. Na léto sou skvělé na osvěžení pleti v parných dnech.


 Avon fixační sprej na make-up
Překvapilo mě, jak pomáhá výdrži make-upu, aniž bych měla pocit, že pleť nějak výrazně zatěžuje, a to i v horkých červencových dnech.


Ebelin houbička na make-up
Mé nadšení z této houbičky, o kterém jste si mohli přečíst již v červnových nákupech, pokračuje. Aplikace makeupu i výsledek mě vyloženě baví.


Maybelline Color Tatoo v odstínu 35 On and on Bronze
Ve výzvě Finish 5 by 30th of June jsem se pokoušela vypotřebovat odstín Pink Gold a dost jsem si je během ní oblíbila. Proto jsem se teď v létě vrátila i k bronzové verzi a mám ji ráda stejně jako tu růžovou. Stíny mi skvěle drží a aplikace je víc než snadná.



Sephora lak na nehty v odstínu Pink Paradise
Lak, který jsem jednou dostala k nákupu a hned jsem si ho zamilovala. Je to překrásná letní barva a jeden z nejlépe držících laků, co mám.



Avon Naturals tělové spreje
Tyto spreje mám ráda celoročně, ale v létě je využiji asi nejvíc. Sice je musíte použít několikrát denně, protože moc nevydrží, zato ale krásně voní. Mými favority jsou jasmín nebo zelený čaj a verbena.


Alverde deodorant s vůní bergamotu a máty
V nákupech už jsem psala, jak mě překvapil. Jeho vůně je navíc na léto jako stvořená.


Tak tohle jsou produkty, které v létě používám v podstatě pořád.

Co byste mi ze svých letních oblíbenců doporučili vy?

4 komentáře:

  1. Tohle Labello mám taky a je super a houbičku Ebelin jsem si pořídila nedávno,no zatím jsem se k ní jaksi nedostala,tak snad s ní budu spokojená :-) Jinak jsem si teď v létě hodně oblíbila třeba arnikový sprchový gel od Weledy,skvěle povzbudí a osvěží :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou houbičkou je to tak 50:50. Řekla bych, že někdo bude nadšený jako já a někomu bude připadat zbytečná. Jinak díky za tip na sprcháč :)

      Vymazat
  2. Zaujaly mě ty tělové spreje od Avonu, hlavně ten jasmínový, ten musím zkusit :)

    Se sluncem v zádech + VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...