sobota 11. července 2015

Recenze: L'Oréal Colour Caresse Wet Shine Stain v odstínu 102 Romy

Hezký den všem.

Dnes vám představím lesk na rty, který se v drogeriích už vyprodává a protože si myslím, že je skvělý, měli byste o něm vědět dřív než se z obchodů ztratí docela. 


Jedná se o Colour Caresse Wet Shine Stain od L'Oréal. Balení je opravdu krásné, a tak se nemusíte stydět ho kdekoli vytáhnout z kabelky. Aplikátor je velice podařený a práce s ním je jednoduchá a přesná.


Je to stain, který vám rty lehce zbarví. Toto zbarvení pak vydrží na rtech ještě i potom, co se lesk ztratí. Lesk sám je pěkně hydratační a na rtech velmi příjemný. Dokonce si myslím, že v mnoha ohledech nahradí i obyčejnější balzám na rty. Lepí, ale kupodivu mi to vůbec nevadí. Můj odstín je 102 Romy, což je světle růžová barva, která jemně, ale přesto viditelně zvýrazní barvu vašich rtů.



Odstín Romy jsem koupila asi za 160 Kč. Natolik jsem si ho oblíbila, že jsem ve výprodeji sáhla po dalším za 99 Kč, který uvidíte v červencových nákupech. V nabídce můžete najít i dost výrazné červené odstíny, o kterých si myslím, že budou téměř jako tekutá rtěnka. Pokud tedy na tento lesk ještě někde narazíte, neváhejte a jeden si kupte. Na každodenní nošení je naprosto skvělý. Navíc po aplikaci nemusíte několik hodin své rty kontrolovat.

Hodnocení: 10/10

Zkoušeli jste tento lesk?

6 komentářů:

  1. Taky jsem jej chňapla ve výprodeji, v odstínu Princess, a je super. Jen jsem všude četla, že nelepí, a můj lepí jako blázen. Ale nějak se s tím dá žít, za ty vlastnosti to stojí. Tak jsem ráda, že nejsem sama, komu lepí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pocit, že když ho dám na rty, tak hezky klouže a nelepí. Během chvilky ale začne lepit a myslím, že docela dost.

      Vymazat
  2. Koukala jsem na něj, akorát v jiném odstínu. Hrozně se mi líbí to balení, ale leskům obecně moc nefandím, tak jsem jej tam nakonec nechala. No, možná je to škoda :)

    My Wishlist #1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám lesky ráda, navíc tohle lesk úplně není. Ale pokud jsi rtěnková, tak by ti vyhovovat nemusel.

      Vymazat
  3. Už jsem je taky viděla ale já moc lesky nenosím takže jsem se o něj už potom víc nezajímala... Každopádně má pěkné balení.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...