sobota 4. července 2015

Spotřebováno: červen 2015

Dnešní článek bude po měsíci opět Spotřebováno. Tentokrát jsem se zaměřila hlavně na vypotřebování svých načnutých krémů na tělo.

Alverde tělové máslo Ovocný sen
Tělová másla od Alverde mám docela ráda, i když si myslím, že jsou to jen hutnější krémy a ne másla. Tento voněl velice silně po ovoci (jahody, maliny, apod.) až mě to začalo po určité době iritovat. 


Avon třpytivé tělové mléko s cesmínou a bambuckým máslem

Avoňácké produkty na tělo patří k mým oblíbeným, ale toto tělové mléko bylo příliš třpytivé na to, abych si ho koupila znovu. Třpytky jsou na těle docela hodně vidět, takže na pláž asi dobrý, do města nic moc. Ale vonělo docela příjemně.


Cien deodorant

Sice bez alkoholu, ale s hliníkem, takže tento příště už nee. Navíc vůně taková nic extra.


Dove kondicionér Oxygen and Moisture na objem vlasů

Tak tohle mě nezaujalo ani maličko. Objem, kyslík ani hydratace se nekonaly a celkově prostě se nic po tomto kondicionéru u mých vlasů nezlepšilo.


Manufaktura pivní vlasový šampon s obilnými výtažky pro lesk a vitalitu

Šampony od Manufaktury jsou super. Tento byl také moc fajn, vlasy po něm byly hladké, hebké a lesklé, jen ta vůně mi úplně nesedla.


Maybelline ColorSensational Cream Gloss

Lesk na rty, který víte, že jsem měla moc ráda. Byl součástí mé výzvy Finish 5 by 30th of June. Kdybych neměla v zásobě jiné, koupila bych si ho znovu.


Posledním vypotřebovaným produktem je vzoreček mýdla na obličej od Sensai.
Na vyzkoušení jsem ho obdržela od kamarádky, která ho prý naopak dostala k nákupu v nějaké parfumerii. Hádám, že levná záležitost to úplně nebude a ani se nedivím, bylo totiž supr. Krásně vyčistilo pleť a vůbec nevysušovalo. Vůně taková příjemná slabě mýdlová. Nevím sice, kde se to dá sehnat, ale možná se po plném balení juknu.


Tím jsme došli nakonec mého seznamu vypotřebovaných produktů. Jediné, co mě trochu mrzí je, že mám doma poslední tělové mléko, takže bude potřeba brzy nějaké dokoupit. Vzhledem k tomu, že mi teď došlo nějak podezřele moc kosmetiky, bude červenec asi docela nabitý nákupy.

Už jste někdy spotřebovali lesk na rty? Já před tímhle od Maybelline nikdy.

2 komentáře:

  1. Super spotřeba, to tělové máslo vypadá dobře :-) Já nikdy nespotřebovala ani balzám na rty :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tak to já balzámy spotřebovávám pořád, ale rtěnku ani lesk nikdy.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...