sobota 1. srpna 2015

Challenge: Finish 5 by Fall 2015

Minulá výzva Finish 5 by 30th of June mě hodně bavila, takže jsem se rozhodla podobné výzvy vyhlašovat pravidelně.


Tentokrát se pokusím spotřebovat pět vybraných kosmetických produktů do podzimu. Ten oficiálně začíná 23. září. A jaké produkty jsem pro tuto challenge vybrala?

1. Yves Rocher toaletní voda Bio malina
Tuhle pidi 20ml toaletku mám už poněkolikáté. Voní hezky po malinách. Na někoho by mohla být až příliš sladká, ale na jaro nebo i léto je fajn. Zbývá jí už jen drobek, takže by snad neměl být problém ji do podzimu dostříkat :)

Černá čára označuje aktuální množství produktu v balení
2. Maybelline Color Tattoo v odstínu 35 On and on Bronze
Růžové z minulé výzvy jsem dopotřebovat nestihla, a tak se teď pokusím dopatlat ty bronzové. Teď v létě je používám dost často a mám v nich už solidní důlek, tak uvidíme jak to s nimi bude vypadat na podzim.


3. Catrice Eyeshadow soufflé v odstínu Yes, I Wood!
Tyhle pěnové oční stíny jsem koupila při výprodeji Essence a Catrice v Praze. Už to ale nějakou chvíli je, a tak bych je ráda už spotřebovala a vyhodila. Odstín je takový broskvový, hodně lesklý. Jako stíny mi příliš nevyhovují, protože špatně drží a na víčku se slévají. Jako rozjasňovač ale nejsou vůbec špatné.


4. Essence rtěnka v odstínu 53 All about Cupcake
Jedna z mých prvních rtěnek, a proto by se slušelo ji buď dopotřebovat, nebo vyhodit.


Černá čára označuje aktuální množství produktu v balení
5. Tužka na oči
Čokoládově hnědá tužka na oči z nějaké zapadlé drogerky. I když ji nemám tak dlouho, nápisy jsou zcela setřené, a tak ani nevm, co je to za značku. Je to hezký odstín a není špatná, tužek na oči mám ale habaděj, takže chci jejich počet omezit.

Černé čáry ukazují aktuální velikost tužky
Tak těchto pět produktů se teď budu snažit co nejvíce používat. Za nějakou dobu se opět můžete těšit na update a informace o tom, jak se mi daří výzvu plnit.

Co se teď snažíte spotřebovat vy?

4 komentáře:

  1. V pondělí letím do Madridu kde mám spoustu skoro prázdných flašek od kosmetiky takže se u mě na blogu doufám objeví vypotřebované produkty. Pokud mi bude fungovat tablet. Kupodivu moji první rtěnku ještě mám a stále ji též nevypotřebovala.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta toaletka se mi moc libi velikosti i obalem a malinova je navic ma oblibena vune, dekuji za tip! :-) Na color tattoo jsem sama zvedava, jak dlouho kalisek vydrzi :-)

    http://thankgodiamwoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Tohle bronzové Color Tattoo mám od té doby, co se u nás v drogeriích poprvé objevilo a pořád v něm víc než třetina zbývá. Taky mě zajímá, jak dlouho vydrží.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...