středa 5. srpna 2015

Nákupy: červenec 2015

Připravte se, protože tohle bude mega dlouhý článek. Na konci června jsem byla s mamkou v Praze na nákupech a takhle to dopadlo. Zbytek jsem pokoupila v červenci.


Astor řasenka Seduction Codes N.2 (10,5 ml)
Zachtělo se mi nové řasenky a tahle byla v akci za 139 Kč. Zatím jsem dost spokojená, není přehnaně mokrá, výrazně neslepuje, dělá hezký objem a přirozený dojem.


Maybelline řasenka Lash Sensational Waterproof (9,5 ml)
Na léto je samozřejmostí nějaká voděodolná řasenka. Tahle je fajn, opravdu vodě odolává a dělá hezké řasy, výraznější, ale slepenější než ta od Astoru. V akci mě vyšla na necelých 150 Kč.



L'Oréal Colour Caresse Wet Shine Stain v odstínu 103 Marilyn (6 ml)
Perfektní lesk, který se bohužel vyprodával a tuším, že už teď asi nebude k sehnání. Ve výprodeji stál 99 Kč.



Maybelline korektor Fit Me v odstínu 15 (6,8 ml)
Jeden jsem vypotřebovala, a tak jsem si koupila další. Je totiž supr. Cenu si přesně nepamatuji, ale kupovala jsem ho bez akce a stál okolo 170 Kč.


Avon tvářenka Ideal Luminous v odstínu Deep Plum (6 g)
Na tvářenky od Avonu jsem už dělala recenzi, mám je ráda a nový odstín jsem si nemohla nechat ujít. Tahle je dofialova s jemným zlatým shimmerem. Cena 139 Kč.


Avon štětec na obočí 
Překvapivě docela fajn štětec na obočí. Myslela jsem, že mi nebude moc vyhovovat, protože je rovný a kupovala jsem ho spíš kvůli spirále na druhém konci, ale vyhovuje mi teď víc než štětce zkosené. Cena 69 Kč.


Avon sada tělového mléka, tělového spreje a sprchového gelu s vůní zeleného čaje a verbeny
Za mě jedna z nejpovedenějších vůní od Avon Naturals. Určitě bych ji na léto doporučila. Cena sady 129 Kč.



Avon parfemovaný tělový sprej Incandessence (75 ml)
Docela milá vůně za málo peněz. Stála myslím kolem stovky.


Balea čisticí olejový fluid (100  ml)
Ještě jsem ho nezkoušela, tak názor zatím nemám, ale recenze na něj bývají vcelku dobré. Uvidíme. Cena byla něco kolem 60 Kč.


Dermacol expresní odlakovač na nehty (120 ml)
Také zatím nevyzkoušený, ale všichni ho chválí, tak jsem zvědavá. Koupila jsem ho v akci za 39 Kč.


Essence top coat na nehty The Gel Nail Polish (8 ml)
Za asi 50 Kč je tohle nejlepší top coat v drogerii. Já ho mám daleko radši i než ten slovutný od Sally Hansen v červené lahvičce.



Uriage Bariésun suchý olej s SPF 50 a tělové mléko ve spreji s SPF 30
Letos jsem si chtěla koupit nějaký krém na opalování v lékárně a nakonec jsem se rozhodla pro Uriage. Především ten suchý olej mi vyhovuje moc. Na pleti je příjemný, není příliš mastný a aplikace je snadná. Měl by být vhodný na obličej, tělo i vlasy. Na vlasy jsem ho zkoušela 2x a pokaždé je hrozně zmastil, takže tohle použití příliš nedoporučuji. Cena byla dost děsivá, dohromady za ně v lékárně chtěli asi 520 Kč a to na ně byla akce.


Garnier micelární voda (400 ml)
Veliká micelárka za pěknou cenu 129 Kč. Zatím mi docela vyhovuje, rozhodně jedna z lepších.


Sephora štětec na krémové oční stíny
Z výprodeje za 100 Kč naprosto skvělý štětec. Z této řady mám od Vánoc ještě dva, zbožňuji je a tenhle teď už také. Za plnou cenu bych si ho nikdy nekoupila ale za stovku je boží.


Sephora štětec na oční stíny All over Shadow Brush
Perfektní štětec z přírodního chlupu na nanášení stínu přes celé oční víčko. Je fajn i na zapudrování menších oblastí. Opět za stovku.



Sephora tužka na oči Jumbo liner 12HR wear
Opět z výprodeje v Sephoře za krásných 100 Kč. Výborná tužka, která je voděodolná a drží jak blázen. Teď mě trochu mrzí, že jsem si koupila jen jeden odstín.


Tony&Guy Suchý šampon (250 ml) a lak na vlasy (75 ml)
Suchý šampon není úplně špatný, ale že by byl nějak výrazně lepší než Batiste, se mi zatím nezdá. Cena je naopak o dost vyšší než u Batiste. Tuším, že stojí víc než 200 Kč. Sháněla jsem malý cestovní lak na vlasy a v tetě měli jen tenhle, takže jsem si řekla, že ho zkusím. Zatím jsem ho mockrát nezkoušela, ale zas tak extra skvělý mi nepřijde. Cena byla něco pod sto korun.


Yves Rocher sprchový gel z limitované edice Citrón a bazalka (400 ml)
Boží letní vůně, kterou bych určitě doporučila. Jen to balení by mohli v Yves Rocher nějak vychytat, nemá totiž dávkovač jen obří díru, takže si ho vždy na houbu naliju mnohem víc, než bych chtěla. Cena 99 Kč.




Štětce na make-up ze Sport Directu
Stály mě asi 110 Kč a koupila jsem je hlavně kvůli pouzdru, které by se mohlo hodit na cestování. Pouzdro je koženkové a opravdu hezké. Sada obsahuje 7 štětců, tři na tvář, po jednom na oči, obočí, rty a jeden hřebínek na obočí/řasy. Štětce nejsou nic moc, ale na cestování budou určitě stačit. Fan brush by tam sice vůbec být nemusel, protože je je to takový chudáček, ale ostatní celkem ujdou. Za stovku jsem rozhodně spokojená.



Yankee Candle svíčky a vosky

Na oficiálních českých stránkách YC měli výprodej a až 40% slevy, takže jsem i pořídila pár svíček za zvýhodněnou cenu.

White Gardenia vosk a votivka - čistá květinová vůně
Vanilla Cupcake - hodně sladká vůně vanilky a hromady cukru
Lemon Cream - z Globusu na Zličíně, vůně podobná Vanilla Cupcake, ale s kapičkou citrónu


Ve výprodeji jsem také koupila velký housewarmer velikonočního Bunny Cake, který mi vůní spíš než dort připomíná cukrovou vatu a kopu lízátek.


Uff! Tak a je to snad vše. Vím, že toho bylo neskutečně moc, ale nákupy v Praze byly prostě náročné. V srpnu už se zas budu krotit.

Líbí se vám něco z mých červencových nákupů?

6 komentářů:

  1. Super nákupy. Tvářenka má krásnou barvu, řekla bych ideální na blížící se podzim. A top coat od Essence je skvělý. Já mám k tomu ještě ten podkladový a je to parádní dvojka.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Máš pravdu, tvářenka je na podzim jako dělaná. Ten podkladový lak od Essence si plánuji taky koupit, abych měla to duo kompletní.

      Vymazat
  2. Mmmn, ta tvářenka má nádherný odstín...škoda, že v Avonu už neobjednávám. Ale budu si muset pořídit takovou. :) Suchý šampon od T&G už chci dlouho odzkoušet...ale cena mi přijde hodně (hlavně vůdči mé spotřebě) A odlakovač vždy v drogérii zanechám i přes to, že je v akci a já si na něj už dlouho brousím drápky. :D Ale za sebe mohu doporučit i takovej ten zelený "mandlový" odlakovač od Isany. :)
    Yankee Candle ♥ to je prostě závislost...škoda, že jsem tu akci prošvihla. :/
    N.i.c.e.s. Lady

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip. Od Isany jsem snad ještě nikdy nic neměla. Pokud tě zajímají slevy na Yankee Candle a máš Facebook, vyplatí se sledovat jejich českou stránku, vždycky tam podobné akce ohlašují, tenhle výprodej i dokonce docela dlouho dopředu :)

      Vymazat
    2. Ten je fakt dobrej...skvěle a bez nějaké větší námahy s ním odlakuješ třpitivé i pískové laky. :) Mno tak na té stránce připojená jsem, jenom jsem to nějak přehlédla...a když jsem to zjistila, tak tam bylo už jen pár věcí. :(

      Vymazat
    3. Tak to si budu pamatovat a příště až budu potřebovat odlakovač, tak ho zkusím.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...