středa 28. října 2015

Nákupy: říjen 2015

Vítám vás  dnešního článku, kterým je opět po měsíci přehled mé nově nakoupené kosmetiky. Jelikož mám v říjnu narozeniny, sešlo se mi doma opět o něco víc produktů než obvykle.

Sally Hansen startovací set na gelovou manikúru
Z téhle sady mám asi největší radost. V drogerii dm v říjnu probíhala akce, díky které jste k nakoupeným produktům od Sally Hansen za 899 Kč dostali celý set na gelovou manikúru včetně led lampy. Zatím jsem velice spokojená a lak mi na nehtech vydrží zhruba 10 dní. Abych set dostala, koupila jsem si 4 barevné gelové laky v odstínech 150 Pink Pong (světle růžová), 245 Cherry, Cherry Bang Bang! (fuchsiová), 252 Polished Purple (fualová se shimmerem), 220 Red My Lips (červená). Každý lak stojí 299 Kč a má 7 ml.


Rimmel řasenka Scandaleyes Rockin' Curves (12 ml/ 49 Kč)
Řasenky od Rimmelu mám docela ráda, ale tahle za moc nestojí. Přijde mi, že toho moc nedělá, sice neslepuje ani neopadává, ale ani moc neprodlužuje a nedělá objem. Koupila jsem ji jen proto, že byla ve výprodeji a víc bych za ni ani nedala. S jejím podivným kartáčkem se navíc docela špatně pracuje.


Rimmel tužka na oči Scandaleyes v odstínu 005 Nude (87 Kč)
Tuto konkrétní barvu jsem zatím nezkoušela, ale její černou verzi mám moc ráda.


Missha Magic Cushion make-up v odstínu 23 (15 g)
Tento make-up mě z recenzí velmi zaujal, takže jsem byla nadšená, že jsem měla možnost ho vyzkoušet. Určitě se můžete brzy těšit i na můj názor v podobě článku. Make-up mi na vyzkoušení zaslala Rendy z ORDINARY LIFE, které za to velice děkuji.


EOS balzámy na rty Raspberry Pomegranate a Honeysuckle Honeydew (á 159 Kč)
Balzámky EOS mám ráda a jak se zdá potřebuji je všechny. Recenzi, kterou jsem na ně nedávno psala, si můžete přečíst tady. Honeysuckle Honeydew (zelený) voní po žlutém melounu, z Raspberry Pomegranate cítím spíš nějaké sladké exotické ovoce, než že bych přímo identifikovala granátové jablko nebo malinu, jak uvádí název balzámu.


EOS krém na ruce Berry Blossom (44 ml/ 139 Kč)
Když se v dm objevily od EOS i krémy na ruce, musela jsem jeden vyzkoušet. Balení je miloučké a krémík také není špatný, do kabelky ideální. Vůně je sladce květinová.


Houbička na make-up z AliExpress (asi 15 Kč)
Hodně jsem si oblíbila houbičky na make-up a za posledních pár měsíců jsem jich pár pokoupila. Začala jsem houbičkou od Ebelin, pokračovala Beauty Blenderem, Real Techniques a zkončila u této z AliExpressu. V nejbližší době se můžete těšit na jejich srovnání.


Saloos Bio regenerační olej Levandule (20 ml/ 134 Kč)
Tomuto oleji jsem propadla. Je naprosto boží a úžasně voní.


Garnier 2v1 posilující odličovač očí (125 ml)
Dostala jsem ho od sestřenice k narozeninám a zatím jsem ho zkoušela pouze párkrát, ale zdá se být docela fajn.


Nivea výživné tělové mléko do sprchy (400 ml)
Opět dárek a zatím nevyzkoušený.


Batiste suchý šampon (200 ml/ 119 Kč)
Naprosto skvělou zprávou je, že tyto šampony nyní najdete i v drogeriích dm. Já je mám moc ráda a tenhle zatím voní nejlíp z těch, které jsem už vyzkoušela.


Palmolive tekuté mýdlo  s výtažkem limetky a přírodní antibakteriální složkou (300 ml/ 64 Kč)
Obyčejně bych sem asi mýdlo na ruce nezařazovala, ale tohle si nemohu nechat pro sebe. Máme doma už druhé balení a je naprosto skvělé jako mýdlo do kuchyně. Pokud nesnášíte po krájení masa či cibule zápach, který na rukách ulpí, tohle mýdlo určitě potřebujete, protože díky němu se ho snadno a v mžiku zbavíte.


Těď už nás čeká jen obrovská hromada Yankee Candle, které jsem si k narozeninám koupila nebo dostala (vosky stály asi 55 Kč každý).

Egyptian Musk, Madagascan Orchid, Serengeti Sunset
Popis vůní najdete zde a zde.


Cranberry Twist
Výrazná sladší bobulovitá vůně.


Winter Glow, Strawberry Buttercream, Sparkling Snow
Winter Glow je krásná, jemmňoučká, jedna z těch typických čistých bílých vůní od YC. Strawberry Buttercream už jsem měla jako votivku a byla super. Je hodně sladká, cukrová a jahodová. Sparkling Snow byla mojí první svíčkou od YC. Ve formě tumbleru voněla velmi jemně po jehličí, ve vosku se zdá, bude silnější, ale doufám že ne nepříjemně.


Berry Trifle 
Mega sladká vůně hlavně malin a vanilky. Myslím, že by se mohla líbit hodně lidem. Zdá se, že bude i hodně intenzivní.


Lemon Lavender
Voní fenomenálně, lehce citrusově, svěže, ale pořád levandulově.


 Honey Glow (671 Kč)
Velice zajímavá, netradiční, hřejivá, dřevitá, sladší a přesto i maličko pánská. 


To toho zas bylo. V listopadu se hodlám krotit a nic, co akutně nepotřebuji si už nekoupím :)

Také zjišťujete, že se vám na podzim doma kupí svíčky?


2 komentáře:

  1. som zvedavá na porovnanie hubičiek, pretože mám od Ebelin a teraz som si objednala aj z Ali. Tá Ebelin sa mi zdá, že je strašne tvrdá. Tak som zvedavá na porovnanie s RT a keď tak potom si objednám aj tú :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na článku o houbičkách pracuji, mohl by být příští týden :)

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...