sobota 23. ledna 2016

Nejlepší kosmetické štětce a pomůcky roku 2015

Ahoj.
Další článek ze série oblíbenců za rok 2015 se bude zabývat především štětci na nanášení make-upu. Opět jsem vybrala produkty, které jsem v oblíbencích za rok 2014 nezmínila, abych zbytečně se neopakovala.
Pokud vás ale zajímají i další mé oblíbené štětce, můžete se na článek z minulého roku podívat sem.


Houbičky na make-up Beauty Blender a Miracle Complexion Sponge od Real Techniques
Houbičky jsem si k nanášení make-upu natolik oblíbila, že jen velmi výjimečně sahám po štětci. Ke dvěma nejpoužívanějším houbičkám patří Beauty Blender ze Sephory a houbička od Real Techniques. Poměrně zevrubnou recenzi najdete zde.


Zleva: Beauty Blender, Miracle Complexion Sponge
Contouring Brush od Yves Rocher
Spolu s houbičkami se jedná o jeden z největších objevů minulého roku. Díky tomuto štětci jsem dokonce překonala svou dosavadní averzi k Yves Rocher. Na konturování, ke kterému je určen, ho nepoužívám vůbec. Štětcem totiž zapracovávám korektor pod očima a na to je podle mě téměř nepřekonatelný. Je akorát velký (malý), jemný, hustý a práce s ním je rychlá a výsledek dokonalý.


Hakuro H61
Jelikož jsem v loňském roce nahusto využívala krémové stíny Color Tattoo od Maybelline, zvykla jsem si i téměř denně používat právě tento štětec. Ukázal se být na krémové stíny naprosto vynikající a popravdě by se mi ve sbírce šiknul ještě jeden takový.


Small Kabuki od značky Jessup
O štětcích Jessup se asi před rokem hodně mluvilo a většinou se recenze shodovaly v názoru, že právě tento typ štětce je v sadě od Jessup nepříliš dobře využitelný. Já jsem si zpočátku myslela, že ho budu používat na korektor pod oči, ale nejvíc mi popravdě vyhovuje na blending. Když potřebuji rozmazat do ztracena například krémové stíny, sahám výhradně po tomto štětci.


Eye Blender od Mary Macom
Velice fajnový štětec na jemné rozmazávání stínů. Používám ho daleko raději než například E40 od Sigmy, který je zbytečně moc velký, pelichá a píchá.


Blush Brush od Real Techniques
Pro mě perfektní štětec především na bronzing. Někdy ho využívám i na tvářenku, hlavně když nechci špinit další štětec a i s touhle prací si velmi dobře poradí.



Jaký je váš nejoblíbenější štětec (kosmetická pomůcka) za loňský rok?





4 komentáře:

  1. Můj největší oblíbenec je už hrozně dlouho štětec na makeup Sigma a na oči štětce MAC, Hakuro a Petralovelyhair

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štětce PetraLovelyHair bych taky ráda vyzkoušela, na druhou stranu mám ale stětců už dost, takže jejich koupi asi zatím reálně neplánuji.

      Vymazat
  2. Ja mam zatim zkusenost jen se stetci z Aliexpressu, ktere ale nejsou vubec spatne a oblibila jsem si je :) Samozrejme ale pocitam s tim, ze az vyzkousim nejake kvalitni znackove, tak pro me tyhle mozna az tak super nebudou, konkretne mam spadeno hlavne na Zoevu a Hakuro :) Houbicku na makeup pouzivam od Ebelin a oblibila jsem si ji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od prosince také jeden štětec z AliExpressu a je super. Rozhodně si odtud plánuji koupit víc štětců. Zoeva mě už dlouhou dobu také láká.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...