středa 27. ledna 2016

Nejvoňavější svíčky roku 2015

Ahoj.
Stejně jako vloni, připravila jsem pro vás i letos článek o nejoblíbenějších vůních svíček Yankee Candle. Články o YC bývají podle návštěvnosti docela oblíbené, tak doufám, že se vám i tento bude líbit.


Christmas Eve
Tato vůně mě velmi překvapila a naprosto mi učarovala. Je to silná a kořeněná vůně skořice, hřebíčku a nějakého hodně sladkého ovoce. Pokud ji ještě v obchodě najdu, rozhodně si ji koupím znovu.

Spiced Orange
Mega intenzivní vůně pomerančů a hřebíčku. Perfektně se hodí k Vánocům.


Lemon Lavender
Božská vůně citronu s drobíčkem květin. Levandule z ní je poznat jen trochu. Je to jarní, svěží, ale intenzivní vůně a je božská.


Honey Blossom
Opět krásná jarní vůně. Lehce sladká a hodně květinová. Určitě ji potřebuji znovu a možná ve velké svíci.


Strawberry Buttercream
Z takových těch "dezertových" vůní je mi tahle nejsympatičtější. Je sladká, jahodová a ve vosku i výrazná, ale ne tak, aby mě to obtěžovalo.


Egyptian Musk
Hodně pižmová, trochu dřevitá a maloučko pánská vůně. Vůbec bych nečekala, že by se mi mohlo pižmo tak líbit, ale tahle vůně byla skvělá. Bohužel to byla pouze limitka, a tak si nejsem jistá, jestli je ještě k sehnání.


Tyhle vůně na mě v loňském roce zanechaly největší dojem. Všechny svíčky a vosky, které jsem vyzkoušela včetně těch z dnešního článku samozřejmě s trochu podrobnějšími popisy a mým hodnocením najdete tady.

Které vůně svíček v loňském roce nejvíce zaujaly vás? Máte své favority i u jiných značek?



4 komentáře:

  1. Nevím přesné názvy, ale miluju např vosk s vůni margarity a v zimě sugared apple a jiné sladké vůně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sugared Apple bych si ráda pořídila, ale zatím jsem na něho nenarazila. K MArgarita Time jsem zatím také nečichala, ale zkusím.

      Vymazat
  2. Já mám ráda hlavně vánoční vůně a pak takové ty jedlé. Třeba Christmas cookies, Christmas memories, nebo různé svíčky s vůní dortu, nějakých dezertů a tak. Naopak nemusím svěží vůně typu ručníky, bavlna atd. Většinou si kupuju svíčky a vosky jen od YC, ty ostatní mi nepřijdou tak kvalitní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jedlé vůně ráda spíš jen na podzim a v zimě. Poslední dobou jsem si ale hodně oblíbila výrazné květinové vůně. Co se týče ostatních značek, tak já teď zkouším Village Candle a musím říct, že vosky mě mile překvapily.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...