středa 6. ledna 2016

Splněná přání z vánočního wishlistu 2015

Zdravím.
Přes Vánoce jsem si udělala menší pauzu od blogování, ale teď už jsem zpátky v novém roce s novými články. Prvním bude tradiční a populární povánoční vychloubačka :)

Jaká přání z vánočního wishlistu, který jste mohli vidět zde, se mi tedy splnila?

Paleta očních stínů  Gwen Stefani od Urban Decay

Odstíny se mi, jak jsem očekávala, velmi líbí. Obal je podle mě daleko hezčí a luxusnější, než na jakémkoli obrázku. Ovšem kvalitu jsem čekala maličko vyšší. Trochu jsem si asi představovala, že mě oční stíny od UD vystřelí na Měsíc, ale zatím mi přijdou trochu prášivější. Pořádně ji ještě ozkouším a určitě můžete čekat recenzi. K paletě jsem také dostala vzorky rtěnek z kolekce Gwen Stefani a vzory lesků Revolution High-Color Lipgloss.





Lush koupelová pěna Peeping Santa a koupelová bomba Dashing Santa


Pěna voní krásně a skvěle i pění, ale vypadá, jako by chudáka Santu přejel náklaďák s Coca Colou. Bombu jsem zatím nezkoušela.


A to je kupodivu vše, co jsem letos z kosmetiky dostala. Pokud vás tedy zajímají i dárky nekosmetické, čtěte dál :)

Předplatné časopisu Apetit

Hodně se těším až ho porovnám s F.O.O.D., který jsem měla předplacený vloni.


Svíčka a vosky od Village Candle

Dostala jsem přesně ty, které jsem si přála a voní úžasně, především vosk Spiced Pumpkin je pro mě něco nového a moc se mi líbí. Rozhodně je porovnám s Yankee Candle. Zatím jsem si jen všimla, že velký housewarmer má na rozdíl od YC dva knoty, které jsou ale tenčí.


Hezky česky, hravě a zdravě! od Petra Havlíčka a Petry Lamschové

Určitě ráda vyzkouším zdravější verze tradičních českých receptů.






Harry Potter a Kámen mudrců (ilustrované vydání)

Nakonec se ke mě dostalo v češtině, ale nijak mi to nevadí. Obrázky v ní jsou opravdu skvostné a jsem ráda, že ji mohu zařadit do své knihovničky.





Dále jsem dostala nějaké to oblečení, o dvě čísla větší boty :), kabelku, kterou jsem si přála, nebo kalendář s Miniony. 

V podstatě se mi tedy splnila všechna vánoční přání, která jsem měla a mnohem víc. Pudr od Guerlain jsem nakonec zavrhla a z wishlistu vyškrtla, protože jsem naznala, že ho zatím nepotřebuji (dokud nespotřebuji pudry, které už doma mám).

Doufám, že jste prožili krásné Vánoce, strávili čas s těmi, které máte rádi, pořádně si odpočali a vykročili do nového roku tou správnou nohou.

Vyškrtli jste si i vy po Vánocích nějaké produkty z vašich wishlistů?



4 komentáře:

  1. Já jsem si zase splnila přání Vice 4kou, ale nad touto paletkou jsem taky chvíli uvažovala:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se rozmýšlela, jestli radši nezvolit Vice 4, bojím se ale, že bych ty výrazné barvy nevyužila tak, jak by si zasloužily :)

      Vymazat
  2. Doastala jsi toho dost, zřejmě jsi byla hodná. Paletka UD Gven vypadá krásně hned vím že bych využila všechny odstíny, bohužel, cena mě trochu odrazuje. Moje Vánoce jsem prožila v klidu s rodiči a wishlist jsem si během roku z 10 ti věcí 7 vyškrtla, což není špatné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem vždycky hodná :) 7 z 10 je super, doufám, že se to vyplatilo a jsi se všemi věcmi spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...