středa 3. února 2016

Nejhorší kosmetika roku 2015

Hezký den.
Dnešní článek je zárověň poslední částí série oblíbených (v tomto případě neoblíbených) produktů z roku 2015. Produkty jsem seřadila od toho "nejlepšího" až po naprosté katastrofy.


Yves Rocher řasenka
Řasenky jsou velmi individuální záležitostí, to víme všichni. Mně tato nevyhovovala ani trochu. Příšerně slepovala a navíc opadávala během dne pod oči, což je pro mě naprosto neodpustitelné.


Avon rtěnka v odstínu Coral Cashmere
Matná rtěnka, která není korálová, jak by se mohlo podle názvu zdát, ale oranžová. Odstín mi příliš nesluší, ale především mi vadí textura rtěnky. Je hodně suchá a v podstatě se nedá nanést na rty rovnoměrně. Rty tedy vypadají flekatě a nevzhledně a rtěnka na rtech není nijak příjemná. Z velké části z jsem ji spotřebovala jako krémovou tvářenku, potom umřela po pádu ze stolu. Litovat ji nebudu.


W7 báze pod oční stíny
Báze, která mi teď doma leží a obávám se, že ji nikdy nespotřebuji. Vůbec totiž výdrž stínů neprodlužuje a mám spíš pocit, že s ní oční stíny drží hůř a dříve se slévají a mizí. Barvu stínů ovšem trochu zvýrazní, to musím přiznat.  Pokud vás zajímá rozsáhlejší recenze, tak ji najdete tady.


Avon balzám na rty s vůní červeného pomeranče
Příšerný balzám podivné gelové konzistence, který rty vůbec nezvláčňoval a zkrátka jako balzám absolutně nefungoval.


Helios Herb lak na vlasy
Tento lak na vlasy byl úplně k ničemu. Musela jsem ho vždy použít obrovské množství, abych měla pocit, že bude účes alespoň trochu držet. A stejně nedržel.


Lybar suchý šampon
Zanechával na vlasech velmi výrazný bílý film a oproti jiným suchým šamponům mastným vlasům téměř nepomohl.


Jason deodorant
Vítěz ceny za nejhorší produkt loňského roku. Příšerně páchl a dráždil podpaží. Konzistence prapodivná. Rozhodně ho nikomu doporučit nemohu.


Žádný z těchto produktů vám tedy nedoporučuji, protože si myslím, že se nevyplatí za ně utrácet peníze. Samozřejmě se jedná pouze o moji zkušenost s těmito produkty a je možné, že někomu jinému vyhovovat mohou.

Který kosmetický produkt byl podle vás to nejhorší, co jste minulý rok vyzkoušeli?




17 komentářů:

  1. A to som tu bázu od W7 chcela vyskúšať :D:D:D. Chvalabohu že nie, lebo poslednú dobu sa to len hemží s naprd bázami počnúc Dermacolom, Catrice, Rimmelom a schopnú bázu neviem už nájsť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám dobrou zkušenost s bází Artdeco nebo Milani. Včera jsem si také pořídila bázi pod flitry od Sephory a po prvním použití jsem nadšená, uvidíme. Najít dobrou bázi v drogerii však zřejmě není tak jednoduché.

      Vymazat
  2. Jason s Aloe vera skončil i v mojí nejhorší kosmetice lonského roku :-) Je to šílený smrad, nechápu, jak si to na sebe někdo může dát, aby se "navoněl".

    OdpovědětVymazat
  3. Neskusala som ziadny, ale ten deodorant ma prekvapuje. Citala som nan viacero pozitivnych recenzii.

    OdpovědětVymazat
  4. Neskusala som ziadny, ale ten deodorant ma prekvapuje. Citala som nan viacero pozitivnych recenzii.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak možná s jinou parfemací to není taková hrůza. Mně ale i hrozně vysušoval kůži a divně se patlal.

      Vymazat
  5. Mám doma jen tu řasenku a zas tak strašná mi nepřijde :-) Ale kamarádka říkala, že jí taky hodně opadávala pod oči. Mně přijde průměrná. Docela mi prodlouží a zahustí řasy, ale nenatáčí, což od řasenky vyžaduji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkám, řasenky jsou dost individuální, ale to opadávání pod oči mi přišlo nesnesitelné.

      Vymazat
  6. Tyjo, ty máš produktů, já za minulý rok našla akorát nějaké krémy o Garnieru jinak mi ruky prošly pouze ty lepší věci. Jinak z tvých produktů jsem nic nezkoušela, tak nemohu posoudit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně toho zas tolik nepřijde. Kromě těchle věcí, které mě zklamaly jsem byla s většinou produktů spokojená.

      Vymazat
  7. Me ta rasenka od YR celkemi vyhovovala. Tu cenu bych za ni sice nedala, jelikoz znam i lepsi rasenky za nizsi ceny, ale spatna pro me nebyla. Tusim, ze jsem ji dostala k necemu zdarma.

    Monika / kosmetickerecenze.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem ji dostala zdarma. Od YR jsem měla dvě řasenky a obě mi přišly celkem k prdu, takže už asi další zkoušet nechci.

      Vymazat
  8. Já (naštěstí?) nevyzkoušela ani jednu z uvedených věcí. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Žádný z těchto produktů jsem neměla. Lak na vlasy používal přítel a vyhovoval mu, i když je pravda, že on zas tak moc vlasů nemá, tak pak je to asi o něčem jiném :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám dlouhé vlasy a ofinu na bok a chci, aby tam i zůstala :) Tenhle lak mi v tom bohužel vůbec nepomáhal.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...