sobota 13. února 2016

Spotřebováno: leden 2016

Ahoj.
Opět tu mám várku spotřebovaných kosmetických produktů, které mi došly minulý měsíc, a proto si dnes můžete přečíst, co si o nich myslím a jestli si je koupím v budoucnosti znovu.


Manufaktura vlasový šampon s vínem a panthenolem pro normální a suché vlasy
Myslím, že se jedná o moje třetí spotřebované balení. Tenhle šampon mám opravdu moc ráda a spolu se šampony od Bione ho řadím k tomu nejlepšímu, co jsem zatím na vlasy vyzkoušela. Tento šampon navíc krásně voní a má hezké balení.


Batiste suchý šampon s květinovou vůní
Suché šampony od Batiste jsou skvělé, přesně si nepamatuji kolikáté už je toto mé balení, ale vím jistě, že není poslední. Tahle verze opravdu hezky květinově voní.


Cien deodorant Hot Pink
Neobsahuje hliníkové soli, a to byl také hlavní důvod mého nákupu. Plus byl teda extra levný. Na druhou stranu mi přišlo, že až příliš výrazně voněl a trochu mě to iritovalo, takže už asi další balení nepotřebuji.


Parfemovaná voda Lady Gaga Fame
Už jsem ji zmiňovala v několika článcích, takže asi víte, že je to moje oblíbená podzimní a zimní vůně. Je sladší, výraznější a obecně velmi populární. Uvidíme, jestli si ke mně nové balení najde cestu i letos na podzim.


L'Oréal Micelární voda Sublime Soft
Mezi micelárkami tato patří rozhodně k těm lepším. Trochu mi ale vadilo to balení, respektive víčko, ze kterého se mi voda špatně nalévala na tampónek. Jinak voda nijak nedráždila a celkem dobře odličovala. Řekla bych, že je zhruba srovnatelná s tou od Garnier.


LR krém Soft Skin s 35% aloe vera
Opět moje asi třetí balení. Krém je boží na tvář, ale používám ho i na drobné ranky a popáleninky, protože nádherně hydratuje a zklidňuje. Rozhodně ho mohu doporučit.


Eos balzám na rty s vůní Summer Fruit
Eosy mám ráda. Z tohoto jsem ale nejvíc cítila broskve a to není moje nejoblíbenější parfemace, takže tuhle verzi už si asi nekoupím.


Sephora setíček pidi lesků na rty
Dárek k předloňským narozeninám od Sephory. Letos mi nic nedali :( Lesky nejsou nejhorší, ale vadí mi, že mají mega sladkou chuť a dost lepí. Dlouho už jsem je nepoužila, a tak je asi čas se s nimi rozloučit.


Max Factor řasenka 2000 Calorie
Perfektní řasenka, která dělá pěkné, výraznější, ale přesto přirozené řasy. Z drogerkových řasenek mi tato vyhovovala opravdu hodně.


Astor řasenka Seduction Codes N2
Nebyla úplně špatná, ale kartáček měla pro mě až příliš veliký. Především spodní řasy se mi s ní špatně líčily. Konzistence řasenky mi vyhovovala a dobře i držela a neopadávala pod oči.


Miss Sporty průhledná řasenka
Používala jsem ji jako gel na obočí. Nebyla to hrůza, docela obstojně obočí fixovala, ale byla dost mokrá. Přeci jen ji už asi znovu nechci, našla jsem lepší.



Avon gelová tužka na oči Super Shock v odstínu Black
Výborná tužka na oči, která je supr krémová a brutálně drží. Mám jich doma několik. Bohužel konkrétně tuhle mám už dlouho, a tak mi vyschla a tuha vypadla.


Opět toho bylo v lednu vypatláno docela dost, došly mi krémy i řasenky doma i u přítele a podle toho také vypadaly ty lednové nákupy :)

Jakou řasenku z drogerie máte rádi/y vy?



14 komentářů:

  1. Ja sa tak nejak neustále vraciam k Maybelline One by One black verzii. Keďže často nosím linky táto riasenka je super, lebo nie je to až taký kontrakt medzi riasami a linkou :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. One by One jsem měla taky, ze začátku mi přišla příliš mokrá, ale když maličko vyschla, tak byla fajn. Možná bych si ji zas po dlouhé době mohla pořídit.

      Vymazat
  2. Spotřebovala jsi toho docela dost :-) Měla jsem kdysi řasenku 2000 calorie a vůbec mi nevyhovovala. Nevím, jestli mi přišel zrovna špatný kus nebo co, ale už ze začátku mi přišla hodně suchá a hlavně strašně opadávala pod oči. Vzhledem k té suchosti ani příliš nezvýraznila řasy.
    Nejradši mám Colossalku od Maybelline a teď tu novou ve světle růžovém balení - nemůžu si vzpomenout na název.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teda s 2000 Calorie a opadáváním pod oči neměla problém. Je pravda, že poměrně brzo vyschla. Normálně vyhazuji řasenky po 6 měsících, i když jsou ještě zcela funkční, ale jsem si jistá, že Max Factor už by stejně o moc déle nevydržela.

      Vymazat
  3. Ten šampon od manufaktury jsem měla, líbila se mi jeho vůně a celkově byl příjemný :) a EOS mam přesně v týhle parfemaci a nějak mi ani nevoní a ani nesmrdí, ale příště vyzkouším jiný :)

    eL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí parfemace Blueberry Acai, ten bych ti mohla doporučit :)

      Vymazat
  4. Batiste si také kupuju stále dokola. Nejlépe v mini balení, abych ho mohla vozit všude sebou. Šamponu Manufaktura jsem si snad nikdy nevšimla :-) 2000kalorií bych ráda vyzkoušela. Z drogérky mám ráda řasenky Astor a některé Maybelline

    Giveaway Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šamponů od Manufaktury je hned několik, vinný, pivní, levandulový a možná ještě další.

      Vymazat
  5. Batiste jsem také nedávno dodělala, ale už mám naštěstí nový:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě nový nekoupila, ale alespoň mám důvod stavit se do Dmka :)

      Vymazat
  6. Já mám nejraději asi řasenky od Maybelline, hlavně Colossalku a nedávno jsem si pořídila voděodolnou Rocketku, která taky není špatná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maybelline řasenky mám také ráda, musím je většinou nechat chvilku vyschnout, protože jsou na mě až příliš mokré a trochu slepují, ale po pár týdnech jsou fajn.

      Vymazat
  7. Tak z tvých produktů jsem neměla nic ale nejvíce mě zaujal šampon Manufaktura.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mohu opravdu doporučit, hodně jsem si zvykla na šampony bez silikonů a tenhle, pokud se nemýlím, je také neobsahuje.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...