sobota 23. dubna 2016

Recenze: Řasenka Better than Sex od Too Faced

Krásnou sobotu všem.

V minulé recenzi jsem slíbila, že vám ukáži další řasenku, která mě velmi příjemně překvapila, a tu si ji dnes dnes rozebereme podrobněji. Jedná se o u nás v posledních měsících velmi probíranou Too Faced řasenku se zajímavým tvrzením v názvu: "Better than Sex."


Řasenku jsem koupila s 20% slevou v Sephoře za 540 Kč. No, za řasenku je to docela síla, to je fakt.

Better than Sex pořídíte v papírové krabičce, která je moc hezká. Hned po rozbalení mě překvapilo, jak je řasenka oproti jiným těžká. Už jsem si na to zvykla a nijak mi to nevadí, ale  rozhodně si toho na první potěžkání řasenky všimnete. Better than Sex má 8 ml, takže v porovnání například s Hypnose Doll Eyes, kterou jste mohli vidět v minulé recenzi je o 1,5 ml objemnější, naopak Dermacol DevilLash, se kterou bývá Better than Sex často srovnávána, má mililitrů 12.



Tato řasenka mi vykouzlí naprosto úžasné řasy. Opět budu trochu opakovat, co jsem psala v minulé recenzi a řeknu vám, že největší rozdíl mezi lacinějšími a těmito high-end řasenkami vidím ve snadnosti a příjemnosti aplikace. S Better than Sex docílím velmi výrazných, objemných a nijak nepříjemně slepených řas snadno a rychle bez větších problémů a s výsledkem jsem nadmíru spokojená. Kartáček mi také velmi vyhovuje a pracuje se s ním dobře. Kdyby to byla řasenka o polovinu levnější, asi bych už za ni nehledala náhradu. V tomto případě jsem pořád lehce na vážkách.



Jediné negativní, co mi trochu vadí a co zatím u této řasenky pozoruji, je její mírné opadávání pod oči. Není to nic drastického, ale přeci jen bych čekala, že za ty peníze bude držet jako přibitá.

Složení řasenky
Jsem každopádně ráda, že jsem si tuto řasenku pořídila a vyzkoušela ji. Zcela určitě se jedná o jednu z nejlepších řasenek, pokud jde o výsledný efekt na řasách, které jsem kdy měla. Ráda si ji ještě někdy ve slevě pořídím, přesto ale nehodlám zanevřít ani na drogerkové řasenky a budu zkoušet dál.

Hodnocení: 9/10

Jak se tato řasenka líbí vám? Zkoušeli jste ji?

6 komentářů:

  1. Mám miniaturku této řasenky a jsem také velmi spokojená. Opadávání jsem si zatím nevšimla.

    OdpovědětVymazat
  2. Dělá super řasy, nebejt toho, že se mi rozpíjí, tak je dokonalá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s rozpíjením problém nemám, ale řasy mi dělá také super, s tím souhlasím :)

      Vymazat
  3. Nezkoušela jsem ji, ale ráda bych, kartáček by mi mohl sedět. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenku jsem nezkoušela a rada bych už proto, abych zjistila jestli je opravdu tak dobrá, jak se píše. Je dražší, takže bych kupovala jen občas:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně důvod, proč jsem ji nakonec koupila i já a jsem ráda, že jsem ji zkusila.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...