neděle 29. května 2016

Nákupy: květen 2016

Zdravím všechny.

V minulém článku s nákupy jste toho bohužel příliš neviděli, protože jsem nakupovala kosmetiku méně než obvykle. Dnešní článek ale bude opět nabitý novinkami, měla jsem totiž potřebu udělat si zase po čase radost.


Keihl's sada Daily Reviving Concentrate + Midnight Recovery (1300 Kč / 15 ml + 15 ml)
V obchůdku Keihl's jsem byla poprvé. Po hromadě velmi pochvalných recenzí jsem se rozhodla tuto kosmetiku zkusit a lákalo mě především noční sérum Midnight Recovery Concentrate. To jsem si nakonec i odnesla. Rozhodla jsem se zkusit dvojbalení menších verzí nočního i denního séra. Zatím musím říct, že noční mě až tolik nezaujalo, ale denní regenerační elixír se mi líbí velmi.


Kiehl's Ultra Facial Cream (700 Kč / 50 ml)
U Kiehl's nezůstalo jen u jedno jejich produktu a po poradě se slečnou prodavačkou, která byla mimochodem velmi milá, jsem si koupila i hydratační krém. Zatím jsem ho zkoušela jen trošku, protože momentálně používám krém od Havlíkovy Apotéky, který jsem vám ukázala v minulých nákupech, ale zdá se být docela fajn. K nákupu jsem dostala i vzoreček očního avokádového krému a ten se mi tedy také hodně líbí.


The Body Shop odličovací máslo (329 Kč / 76 g)
Z jedné z mých recenzí možná víte, že mám na odličování voděodolného a výrazného makeupu ráda Balms Away od theBalm. Jedná se o takové máslíčko, které taje pod prsty a naprosto úžasně odličuje. V komentářích pod touto recenzí mi bylo doporučeno právě máslo od The Body Shop, které by mělo být theBalm velmi podobné. Je ovšem levnější a na množství je ho víc.  Opět jsem ho zatím vyzkoušela jen párkrát, ale myslím, že špatné nebude. Jeho heřmánková vůně je navíc velmi příjemná.


Sadička antibakteriálního gelu Jahoda, sprchového gelu a tělového mléka s vůní grepu (3x60 ml / 2x79 Kč)
Snaživá paní prodavačka mi v ještě tak trochu vnutila jejich akci 2+1 zdarma na cestovní balení různých produktů. Vybrala jsem antibakteriální gel, u kterého jsem ale bohužel sáhla po špatné vůni. Naopak vůně grepu je super. Sprcháč jsem vám bohužel zapomněla vyfotit, ale vypadá podobně jako to tělové mléko.


NYX HD Finishing Powder v odstínu Banana (249 Kč / 8 g)
Když jsem byla na Novém Smíchově, nemohla jsem samozřejmě zapomenout navštívit obchůdek kosmetiky NYX. Chtěla jsem nyní všemi milovaný pudr, ale transparentní odstín byl samozřejmě vyprodaný. Vzala jsem tedy jeho žlutější verzi a jsem velmi spokojená. Pudr dokáže viditelně vylepšit vzhled make-upu a pleti.


NYX Angel Veil Primer (369 Kč / 30 ml)
Podlehla jsem nátlaku blogů a na základě několika recenzí tento primer koupila. Zatím jsem ho neprozkoušela pořádně, ale zatím trochu lituji, že jsem upustila od svého přesvědčení, že dobrý krém jako podklad pod makeup zcela stačí. Nemám ho vyfocený, takže přikládám fotku z internetu.

Zdroj obrázku

Urban Decay očí stín v odstínu Lounge (s 15% slevou 493 Kč / 1,5 g)
Konečně jsem si ho koupila. Asi rok byl na mém wishlistu a teď na něho konečně přišla řada. Na jednu stranu jsem nadšená z jeho unikátní barvy a fenomenální pigmentace, na stranu druhou se mi po několika hodinách slévá do linek a na víčku příliš nedrží ani s bází, se kterou mám obvykle velmi dobré zkušenosti. Potřebuji ho víc vyzkoušet, ale zatím jsem z něho lehce rozpačitá.


L'Oréal Brow Artist sada na obočí (s 35% cca 200 Kč / 3,5 g)
Také položka z mého wishlistu, se slevou jsem se rozhodla ho konečně koupit, ale zatím jsem ho nezkoušela.


Saloos květinové vody Meduňka a Rosalina (á 104 Kč / 50 ml)
Těchto vod není nikdy dost, především když se blíží léto.


Flormar tužky na oči Ultra Eyeliner v odstínech Dark Green a Brown (á 89 Kč / 1,14 g)
Gelové tužky na oči, které vypadají, že by mohly dobře držet.


Missha set miniatur Time Revolution Night Repair (420 Kč)
Tento set jsem vyhrála v soutěži na facebookových stránkách Misshy. Zatím jsem ho zkoušela jen jednou, ale příliš nadšená nejsem. Mám pocit, že používat po večerním vyčistění pleti ještě 4 další přípravky je zkrátka moc. K výhře jsem obdržela ještě hromadu vzorečků také z řady Time Revolution.


Yankee Candle vosy Verbena a Sea Salt & Sage (á 50 Kč)
Po dlouhé době jsem si zase koupila dva vosky. Verbena mi vůní přes obal, nevím proč, připomíná Lipo. Sea Salt je jemně slaná vůně moře. Šalvěj přes obal příliš necítím.


Tak to jsou všechny mé květnové nákupy. Co na ně říkáte vy? Zaujalo vás něco?





13 komentářů:

  1. Mňa mnohé zaujalo. Krém od Kiehl´s som si teraz zaobstarala v malom 7 ml balení a chystám sa ho ťahať so sebou na dovču. Tak uvidíme aký bude. Ináč čo sa týka UD tieňov, mne dobre držia len na ich bázy Primer Potion. Nechápem to ale proste je to tak. A zase iné tiene nedržia na Primer Potion :D. A ešte si ma celkom nahlodala s tým odličovacím balzamom od Body shop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za informace, Primer Potion bych chtěl zkusit, mám teď alespoň o důvod víc proč si ho pořídit.

      Vymazat
  2. 2 věci z tvého seznamu také mám :o) Odličovací máslo od BD je pro mé oči nej odličovadlo a odstín Lounge, je prostě bomba, krásná pigmentace, dobře se blendí, drží celý den a vůbec se mi neslévá. Podkladovou bázi mám od UD v odstínu Eden, která je též pro mě top. :o) Co jí mám, tak vše na ní drží a neslévá se.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten UD stín jsem taky chtěla, ale teď když mám paletku of Wet'n'Wild, ve které je jeho dupe, už se bez něj obejdu. Navíc by mi asi taky nedržel, já mám strašně mastná víčka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti trochu závidím, taky bych si ho asi nekoupila, kdybych sehnala levnější variantu.

      Vymazat
  4. To je teda pěkný nákup. Doufám že UD stín bude nakonec fajn ale nemám s nimi zkušenost. O Kihels všichni básní, mě tahle kosmetika bohužel ničím neláká a popravdě jsem se po ní ani nikdy moc nekoukala. Loreal kit na obočí mě taky láká a buď ten nebo nějaký podobný bych taky brala. Super nákupy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Doufám, že najdu způsob, jak s Lounge pracovat, aby lépe držel, za ty prachy by mě fakt mrzelo kdyby ne :D

      Vymazat
  5. Ten stín od UD vypadá bezvadně, ta barvička je prostě dokonalá, ale je škoda, pokud má špatnou výdrž :(
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu jedinečný, zkusím ještě jinou bázi pod oční stíny, třeba to výdrži pomůže.

      Vymazat
  6. Saloos květinové vody jsou suprové meduňku mám vyzkoušenou a krásně voní!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Krém od Kiehl's Ultra Facial, taky používám, stačí mi ho hrozně maliko, vůbec neubývá, ale teď jsem narazila na krém od Biotherm, který mi možná vyhovuje o stupíneček víc, ale zase ho nepoužívám tak dlouho, tak uvidím. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...