sobota 21. května 2016

Oblíbená kosmetika: jaro 2016

Ahoj,

dnešní článek se bude týkat mých oblíbených sezónních produktů jak z dekorativní, tak pečující kosmetiky.


For Life & Madaga 
Naprosto skvělý, krásně vonící denní krém, který jsem si velmi oblíbila. Psala jsem na něj i samostatnou recenzi, kterou si můžete přečíst zde.


L'Oréal Brow Artist Plumper
Pro mě rozhodně nejlepší gel na obočí, který jsem zatím vyzkoušela. Obočí skvěle zafixuje, nanáší tak akorát barvy a díky malému aplikátoru se s ním dobře a přesně pracuje.


Tooo Faced řasenka Better than Sex
Perfektní řasenka. Dělá překrásné husté a nepříliš slepené řasy. Malinko sice opadává, ale výsledný efekt objemných řas mě zkrátka velmi baví. Recenze tady.


Urban Decay paleta očních stínů Gwen Stefani
Od stínů UD jsem sice měla ještě o něco větší očekávání, ale tahle paleta mi odstínově tak vyhovuje, že ji používám velmi ráda a často. Celou recenzi i s ukázkami jednotlivých stínů najdete tady.


MakeUp Eraser
Jednoznačně jedno z největších překvapení. Vůbec jsem nečekala, že by taková chlupatá růžová hadýrka mohla skutečně dobře odličovat. Největší výhodou je, že nepotřebujete žádné další odličováky, nevýhodou je nutnost častého praní. Za mě je to ale určitě produkt, který bych doporučila vyzkoušet. Recenze zde.


Tohle jsou kosmetické produkty a pomůcky, které jsem si na jaře oblíbila nejvíc. Jaké jsou ty vaše? Budu vděčná za jakýkoli tip v komentářích.



4 komentáře:

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...