sobota 11. června 2016

Spotřebováno: květen 2016

Ahoj.

Červen je v plném proudu a tak už bylo dávno na čase, abych vám ukázala spotřebované produkty za květen.

Batiste suchý šampon
Jako všechny ty suché šampony od této značky, byl i tento velmi fajn. Navíc pěkně voněl. Rozhodně je budu kupovat i dál.


Tony&Guy suchý šampon
Byl víc než dvakrát dražší než Batiste a ani zdaleka mi tolik nevyhovoval. Vůně mě příliš nezaujala, ale mému příteli naopak voněl velmi. Já ho doporučit nemohu, Batiste je zkrátka lepší.


Bione bezoplachový kondicionér Cannabis
Myslím, že už jsem ho na blogu zmiňovala víc než jednou. Rozhodně stojí za vyzkoušení.


Garnier 2v1 posilující odličovač očí
Garnier nepatří k mým oblíbeným kosmetickým značkám a ani u tohoto odličovače se žádné velké nadšení nekonalo. Zkrátka obyčejný spíš podprůměrný dvoufázový odličovač.


Dermacol Detox&Defence micelární voda
Dříve jsem od Dermacolu mecelárku už měla a byla skvělá. Bohužel už ji dnes v drogerii nenajdete a místo ní je tam tato. Bohužel není zdaleka tak dobrá jako ta původní a navíc nepříjemně lepí. Už si ji nekoupím.


Yves Rocher denní krém pro citlivou pleť Sensitive Végétal
Příjemný lehký krém, který pro velmi nenáročnou spotřebitelku je fajn. Pokud ale potřebujete trochu více hydratovat, doporučuji se poohlédnou jinde.


Avon Colortrend bílá tužka na oči
Zcela nepoužitelná není, ale na můj vkus je dost tvrdá a aplikace proto není nejpříjemnější. Plánuji koupit něco lepšího, takže tato letí do koše.


Ebelin čistič štětců
Není špatný, ale M.A.C. Brush Cleanser je zkrátka lepší a navíc tolik nepáchne po alkoholu. Asi už si ho nepořídím.


Vzorek Estée Lauder CC Cream SPF 10
K nákupu jsem v Sephoře dostala tento vzorek. Obsah se mi celkem líbil, protože příjemně hydratoval, ale byl na mě neuvěřitelně tmavý a příliš dobře nekryl. Za svou oblíbenou Misshu ho tedy měnit rozhodně nebudu.


Vy mi může dát v komentářích vědět, jestli a jakou používáte micelární vodu, protože teď nějakou fajnovou hledám. V minulosti jsem se totiž dost zklamala a Ryor, Mixa, Yves Rocher ani tento Dermacol mi vůbec nevyhovovaly.

5 komentářů:

  1. Ebelin čistič na štětce je má srdcovka, batiste také :) Super fotky!
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Asi nikdy nepochopím, jak toho dokážete tolik vypotřebovat za měsíc :D Každopádně suché šampony od Batiste mám taky moc ráda :) Zrovna nedávno jsem začala používat micelární vodu od Mixy, mně moc vyhovuje nejvíc ze všech micelárek, co jsem kdy měla, takže ti asi moc neporadím.. jedině jí dát druhou šanci :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není spotřebované za měsíc, některé z těch produktů mám doma několik měsíců, v květnu jsem je pouze dopotřebovala.

      Vymazat
  3. Ahoj, pozývam ťa na GIVEAWAY na blogu mojej sesternice :)

    http://partofnicol.blogspot.sk/2016/06/mary-kay-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...