sobota 7. března 2015

Spotřebováno: únor 2015

Od té doby, co si dělám záznamy o tom, co spotřebovávám, se mi zdá, že prázdných obalů přibývá. I starším produktům, které dřív ležely ladem, se teď víc věnuji a poctivě je používám, i když některé jen proto, abych se jich mohla bez výčitek zbavit.



V tomto měsíci tedy v koši končí:

Maybelline řasenka The Colossal Volum' Express Waterproof

Řasenky od Mabelline mám obecně velmi ráda. Vím totiž, že se vždy mohu spolehnout, že budou na řasách držet celý den bez opadávání a budou super černé. Tahle voděodolná verze byla fajn, ale já moc věrná řasenkám nejsem, takže budu zkoušet zase jiné.


NYC Smooch Proof Lip Stain 16h v odstínu 490 Persistent Pink

Fixy na rty jsem měla jednu dobu docela ráda a z těch, které jsem měla možnost vyzkoušet se mi NYC líbily rozhodně nejvíc. 16 hodin to na rtech nevydrží ani omylem, ale v porovnání se stejnou fixou od Rimmelu je tohle rozhodně lepší volba.


Avon Professional Corrector Palette odstín Light

Tahle paleta je podle názvu profesionální, ale ve skutečnosti je to děs běs . Korektory v ní jsou hodně mastné a málo kryjí. Nemá smysl něco takového doma dál tolerovat, a proto letí do koše.



Balzámy na rty Carmex a Labello

Carmex je super (i když ten třešňový mi nevoní) a Labello Extreme Alpin je v podstatě bílá rtěnka. Bílým rtům úplně neholduji, takže se rozloučíme. Kdyby vás zajímalo, proč se Extreme Alpin stal jedním z nejhorších kosmetických produktů roku 2014, tak si o něm můžete přečíst tady.


M.A.C Brush Cleanser

Fenomenální čistič kosmetických štětců, ke kterému nemám žádné výhrady. Na poličce mi stojí další balení.


Oriflame Milk&Honey Night Cream

Noční krém pro suchou až velmi suchou pleť byl velký omyl. Hezky voněl, to ano, ale jinak bych ho nedoporučila ani pleti normální, natož suché. Navíc na pleti lepil, byl nepříjemný a podivně se drolil, takže jsem ho používala jako krém na ruce.


L'Oréal krém Skin Perfection 

Vzoreček krému mě zpočátku docela nadchl. Myslím, že je určen pro pleť po dvacítce, kterou by měl zanechat hebkou a hydratovanou. Oboje je celkem pravda a krém i hezky voní. Počítejte ale s tím, že ve složení na druhém místě najdete silikony a není se proto čemu divit, že máte po tomto krému pleť hlaďoučkou jako miminko. Ne, že bych se silikonům nějak zvlášť vyhýbala, ale vzhledem k tomu, že jsou v makeupu i bázi pod makeup, tak v krému je asi oželím a tento od L'Oréalu nekoupím.


Dove Go Fresh Anti-Perspirant

Pěkně voní. Účinnost není nijak ohromující, ale stačí. Moje honba za deodorantem bez aluminia pokračuje, takže tenhle hliníkový antiperspirant od Dove už příště nee.


Biosil Plus

Druhé balení tabletek na růst a zlepšení kvality vlasů, nehtů a kůže. Žádné markantní zlepšení při užívání tohoto doplňku stravy jsem nepozorovala, takže třetí balení už nepotřebuji.


No a toť vše. 

Docela by mě zajímalo, jestli také jako já používáte některé produkty jen proto, že se jich prostě chcete zbavit a je vám líto je vyhodit plné, nepoužívané.

Přeji příjemný zbytek víkendu.


10 komentářů:

  1. Opravdu pěkné spotřebováno. Momentálně používám Collosalku od Maybelline a Carmex a úplně se s tebou shoduji. Po NYC fixu na rty jsem také pokukovala, ale jelikož prý rychle vysychají, tak pro mě to nic nebude a když si představím, jak si ráda vykresluji rty fixem, no to bych vypadala! :D

    http://kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) S tím fixem od NYC se pracuje docela dobře, řekla bych líp. než by se mohlo zdát, ale je pravda, že mám mnohem oblíbenější patlátka na rty.To vysychání mi to taky nepřijde tak hrozné, když je skladuješ hrotem dolů, tak s tím problém není.

      Vymazat
  2. ten krém i sérum od loreal mám, je fakt dobré a příjemně se roztírá a hezky voní. Ale že bych si to natírala každý den to ne... :-D jsem líná na toto :-( :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pravidelné používání sér mě taky neužije, to jsme na tom podobně. Krémovat se snažím denně, ale někdy taky vynechám, jsem ostuda :)

      Vymazat
  3. Carmex balzam me laka a rasenka taky nevypada spatne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Carmex určitě doporučuji. Trochu na rtech chladí/pálí, protože obsahuje mentol, což by mohlo někomu vadit, ale já tenhle efekt naopak u produktů na rty vyhledávám.

      Vymazat
  4. Biosil Plus jsem také měla a žádné výsledky nezpozorovala

    OdpovědětVymazat
  5. Produkty od avonu si už příliš nekupuji protože mě spousta z nich velmi zklamalo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už dnes kupuji od Avonu většinou produkty, které mám vyzkoušené a vím, že mi vyhovují, např. sprchové gely, tělová másla nebo naprosto skvělé tvářenky Ideal Flawless. Nějaké experimentování a zkoušení především nové dekorativky se mi moc nevyplácí, příkladem je zrovna tužka na oči, o které jsem psala v tomto článku.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...