středa 21. října 2015

Oblíbená kosmetika: podzim 2015

Pěkný den.
S dalším ročním obdobím se opět hlásím s přívalem oblíbené kosmetiky tentokrát podzimní. Jelikož se venku rapidně ochlazuje a všechno tmavne, je potřeba přitmavit i v makeupu. Pleť dostává také zabrat, a tak je zase po dlouhé době čas na něco výživnějšího než jsou lehké pleťové krémíky. Pokud váz zajímá, co baví tento podzim mě, tak čtěte dál.


Maybelline Color Tattoo v odstínu 70 Metallic Pomegranate
Už jsem několikrát psala, že jsem si Color Tattoo poslední dobou hodně oblíbila. Tento odstín je krásný a na podzim jako stvořený. Jedná se o tmavě vínovou barvu s maličkými zlatými třpytkami. S tímto odstínem se nepracuje tak dobře jako například s On and On Bronze, protože lehce flekatí a je potřeba dát víc vrstev, přesto však výsledek stojí za to.



Too Faced paleta očních stínů Semi-Sweet Chocolate Bar
Tuto paletku teď používám skoro při každém líčení, protože je vážně skvělá. Samozřejmě s ní uděláte líčení během jakéhokoli ročního období a nejen na podzim :) Celou recenzi si můžete přečíst tady.


Avon tvářenka Ideal Luminous v odstínu Deep Plum
Nádherná zastřená fialová tvářenka s jemným zlatavým shimmerem. O mém vztahu k tvářenkám od Avonu jste mohli číst tady. Spolu se Sleek tvářenkou v odstínu Antique, kterou jste mohli vidět zde, jsou pro mě tento podzim jednoznačně volbou číslo jedna (a dva :-).


The Balm rozjasňující pudr Mary-Lou Manizer
O Mary-Lou už toho bylo napsáno spoustu. Pokud vás něco z toho zajímá, podívejte se sem. Pro mě je tento nazlátlý rozjasňovač v tomto období samozřejmostí.


Max Factor řasenka 2000 Calorie
Už jsem jednou měla její voděodolnou sestru a oblíbila si ji. Tahle je ještě daleko lepší a aspiruje na nejlepší řasenku, kterou jsem kdy měla. Uvidíme. Dělá hezký objem a přitom neslepuje, nežmolkuje a hlavně drží a neopadává pod oči.


L'Oréal Colour Caresse Wet Shine Stain v odstínech 102 Romy a 103 Marilyn
Naprosto boží lesky/stainy na rty, které jsem si oblíbila asi týden před tím, než se přestaly prodávat :( Místo nich dnes v drogerii narazíte na rtěnkolesky, které by prý také neměly být vůbec špatné. Časem jim dám asi šanci. Doufám, že tentokrát dřív, než je stáhnou z prodeje :) Recenzi najdete zde.



Zleva: Avon tvářenka; Mary-Lou Manizer; L'Oréal lesk Marilyn; Romy
Saloos bio regenerační obličejový olej Levandule
Olejů na obličej jsem se dřív trochu bála, přece jen evokují mastnotu a právě mastný obličej je něco, čemu se většina z nás snaží vyhnout. Nicméně vzhledem k tomu, že miluji květinové vody od Saloos, dala jsem jejich obličejovým olejům šanci. A dobře jsem udělala. Zatím jsem s ním velice spokojená. Používám ho na noc a pleť mám krásně hebkou a vyživenou bez pocitu extrémní mastnoty. Navíc překrásně voní.


Real Techniques stětec na tvářenku
Tohle byla láska na první vyzkoušení. Používám ho na bronzer a někdy i na tvářenku a je prostě výborný. Pěkně hebký, akorát hustý a tvarově perfektní.





A co jste si tento podzim oblíbili vy?




2 komentáře:

  1. Řasenka 2000 calories je prostě jedinečná. Můj nejoblíbenější produkt za podzim? Make up od Loreál Lumine, nikdy bych nevěřila že by mi mohl tak vyhovovat a korektor od Dermacolu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím žádný makeup od L'Oréal nezkoušela, ale bývají docela chválené. A který korektor od Dermacol máš konkrétně na mysli?

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...