sobota 10. října 2015

Recenze: roztomilé balzámy na rty od EOS

Hezký den.

Dnešním článkem bude recenze na velmi populární balzámy na rty od firmy EOS, které se nedávno dostaly i k nám do drogerií Rossmann a Dm.


Balzámy EOS jsou slavné po celém světě, a to především díky svému poměrně jedinečnému kulatému tvaru. Balzámy jsou 100% přírodní, obsahují například bambucké máslo, včelí vosk nebo jojobový olej. Balzámu je 7g.


Balení je super rozkošné, z matného platu a působí až jakoby pogumovaně, takže je i příjemné do ruky.

Upřímně si myslím, že to nejsou nejlepší balzámy na světe a například Carmex je dokáže popraskaným rtům pomoct daleko lépe. Na druhou stranu jsou to ale velice příjemná mazadýlka na každodenní použití, která rty účinně a dlouhodobě zvláční. Svými vlastnostmi bych je přirovnala například k balzámům Labello z řady Pure&Natural. Tyto balzámy mám ráda pro své účinky, roztomilý vzhled, zábavnou aplikaci a vůni, která mi u většiny kusů, které vlastním, vyhovuje. 



Nyní si představíme konkrétní vůně, které jsem si zatím pořídila.

Strawberry Sorbet
Tato vůně mě lehce zklamala. Voní trochu uměle a připomíná lízátka nebo bonbony s jahodovo-smetanovou příchutí. Na rtech chutná sladce.



Sweet Mint
Moje nejoblíbenější vůně, která ze všeho nejvíc připomíná bonbony Klokanky nebo Beskydky. Balzám na rtech díky mátě chladí až pálí.



Blueberry Acai
Opět můj oblíbený. Voní velmi sladce, ovocně a exoticky. Sladce i chutná.


Také mám dva balzámy z limitované edice:
Coconut Milk
Moje nejméně oblíbená vůně. Cítím trochu kokos a hodně něco jakoby voskového.


Vanilla Mint
Další z velice příjemných vůní. Trošičku připomíná Sweet Mint, je ale mnohem méně mátový a vanilka je v něm opravdu znát. Na rtech nechladí, ale je sladký.


Cena těchto balzámů je různá, ale vždy za ně dáte víc než 100 Kč, Já jsem je koupila na různých e-shopech a jeden v Dm. Rozhodně bych si chtěla pořídit i další, protože mě tyhle balzámy prostě baví a jsou hezké i jako dekorace na kosmetický stolek.

Hodnocení: 7/10

Jaký je váš názor na EOS balzámy? Máte nějaký doma nebo vám to přijde jen jako předražená zbytečnost?



9 komentářů:

  1. Taky si nemyslim, ze by byly kdovijak super, ale ani je nezavrhuji, sama mam dva (pomegranate raspberry a summer fruit) a oba mam rada, hezky voni a to baleni je proste roztomile, kdyz nema clovek nejak moc suche nebo popraskane rty, tak uplne staci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si nemyslim, ze by byly kdovijak super, ale ani je nezavrhuji, sama mam dva (pomegranate raspberry a summer fruit) a oba mam rada, hezky voni a to baleni je proste roztomile, kdyz nema clovek nejak moc suche nebo popraskane rty, tak uplne staci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jeden EOS vlastním a upřímě nevím, co na něm mnoho holek vidí.. Znám lepší a levnější balzámy, ale ten obal se jim povedl :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, není to žádný must have, ale já přesto tu oblibu docela chápu :)

      Vymazat
  4. Já jsem měla dlouho jen Honeysuckle Honeydew, teď jsem si pořídila další dva - Summer Fruit a Blackberry Nectar, ale ne pro jejich zázračné účinky, ale spíš pro to, že na mazání rtů často zapomínám a spíš si vzpomenu na divně kulatý balzámek, než na ten obyčejný. :-D A na noc mažu Carmexem, ten je můj zachránce jakkoliv popraskaných rtů. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si spíš vzpomenu na kulatýho mazlíka než na obyčejný balzám :) Carmex mi teď došel, tak bych si ho potřebovala dokoupit.

      Vymazat
  5. Teda ty máš ale sbírku :D mě všechny ty recenze ještě pořád nějak nepřiměly, abych si to koupila :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jich hodně, já vím, tak nějak mám asi potřebu zkusit všechny :)

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...