sobota 31. října 2015

Spotřebováno: říjen 2015

Dnešní článek o spotřebovaných produktech minulého měsíce bude asi hodně výživný. Sice nevím, jak se mi to podařilo, ale vyhazuji tentokrát na moje poměry docela slušnou hromadu obalů od kosmetiky, takže se na to pojďme podívat.


Saloos odličovací olej Argan Revital
Těchto olejů od Saloos jsem měla už několik a vždy mi vyhovovaly. Odličují bezvadně i voděodolný make-up a pleť ani oči nijak nedráždí. Rozhodě mohu doporučit.


Saloos květinová voda Meduňka
Většinou se v každém Spotřebováno jedna objeví, takže asi nemá smysl pořád opakovat, že tyhle vody zbožňuji.


Avon balzám na všechno možné (rty, lokty,...) s vůní medu
Měla jsem ho docela ráda. Fungoval docela dobře, hezky voněl po medu, ale přes tu aplikaci z kelímku se asi nepřenesu, takže příště už si ho nekoupím.


Avon sprchový gel s vůní zeleného čaje a verbeny
Během teplejších dnů byl božský, protože krásně svěže voněl. Příští léto bych si ho klíďo koupila znova.


Cien odlakovač na nehty bez acetonu
Takový obyčejný, levný odlakovač, na kterém nebylo nic extra zvláštního. Od té doby, co mám odlakovač od Dermacolu už stejně jiný nechci, takže Cien už si asi nepořídím, navíc ten dávkovač byl na prd, protože po čase z něj začal odlakovač samovolně vytékat.


Essence kapky pro urychlení schnutí laku na nehty
Teď už mám doma nově třetí balení a lakování si bez nich nedovedu představit. Opravdu pomáhají laku na nehty dříve zaschnout.


Jason tuhý deodorant s vůní aloe vera
Mělo se jednat o přírodní deodorant bez aluminia, parabenů a podobných srandiček, ale byl děsný. Divně páchl, nic nedělal a měla sem pocit, že podpaží dost vysušoval až dráždil. Ani jsem ho nedopotřebovala a vyhazuji ho.


Lybar suchý šampon
Jeden z nejhorších suchých šamponů, které jsem měla. Skoro nic nedělal a s Batiste se nedá srovnávat.


Ebelin čistič štětců
Funguje, ale je hodně cítit po alkoholu, což mi docela vadí. Čistič od M.A.C. je určitě lepší, ale s tímhle štětce obstojně vyčistíte také.


Vzorky
V Sephoře jsem dostala vzorek krému od Dior (Pro-Youth Sorbet Creme), který nebyl vůbec špatný, ale ani mě neoslovil natolik, abych si ho běžela koupit. Dále mi tam k nákupu přihodili i krém Sephora Instant Moisturizer, který hezky hydratoval, ale opět to nebylo nic, z čeho bych se radostí zbláznila. Také jsem došplíchala dva vzorky vůní. Be Delicious Fresh Blossom od DKNY voní krásně květinově a maličko sladce a kdyby mi ho chtěl někdo darovat, tak se bránit nebudu. Cherish od Avonu nebyla kupodivu také vůbec zlá. Je to svěží květinová vůně, která ale bohužel nic nevydrží a musí se aplikovat několikrát denně.


Tímto bych svoje Spotřebováno dnes ukončila a vás se zeptám, jestli vás někdy vzorek krému nebo vůně, který jste někde dostaly, uchvátil natolik, abyste si koupily jeho plnou velikost.


8 komentářů:

  1. Ahoj, zvu tě na halloweenskou giveaway http://life-babylove.blogspot.cz/2015/10/halloweenska-giveaway.html#more

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám ze mame dost společného :-) Saloos miluju, hrabat se v kelímku ne. Jason mam a je to smrad:-( jednou jsem si z parfumerky odnesla vzorek Manifesta a používám ho dodnes ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se shodneme :) Manifesto potřebuji akutně očichat někde v parfumerii, z popisu zní výborně.

      Vymazat
  3. Pěkný článek :) ten čistič štětců od Ebelin bych chtěla taky vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Čistič od Ebelin je fajn, myslím, že za vyzkoušení stojí.

      Vymazat
  4. Pěkný článek ale ani jeden z tvých produktů jsem nevyzkoušela. Každopádně mě láka čistič štětců od Ebelin, to se určitě hodí.
    Já jsem tentokrát dostala vzorečky od For Life Madaga a musím říci že mě velmi překvapil jeden krém a mám sto chutí si ho pořídit v celém balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také teď zkouším vzorky od For Life a nad koupí uvažuji stejně jako ty :)

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...