středa 2. prosince 2015

Nákupy: listopad 2015

Přeji hezkou středu.
Přestože jsem si myslela, že v listopadu nakupovat nebudu, nějak se nezadařilo :( Hned na začátku měsíce jsem si pořídila docela dost produktů na vlasy v kadeřnických potřebách, protože měli krásné vánoční balíčky. Také jsem opět neodolala balzámům od EOS. Tak se pojďme na tu nadílku podívat.


SadaTotal Results pro výživu vlasů od značky Matrix
Sada obsahuje šampon a kondicionér So Long Damage a lak na vlasy. Cenu si přesně nepamatuji, ale byla to určitě částka nižší než 300 Kč, což mi přišlo skvělé. Nic ze setu jsem zatím nezkoušela, ale kamarádka mi značku Matrix velmi doporučovala, tak uvidíme.


Seda Orofluido Asia
O této sadě jsem podrobněji psala v tomto článku, tak se mrkněte. Obsahuje elixír na vlasy a tvářenku.


Tónující maska na vlasy Cioccolato od Oro Therapy
Z této masky jsem úplně nadšená. Jednou za 10 až 14 dní si ji po naplácám na vlasy, nechám 10 minut působit a potom mám krásné, nezatížené, hebké vlasy a hlavně viditelně oživenou barvu vlasů. Můžete ji aplikovat na vlasy barvené i nebarvené a najdete ji hned v několika odstínech. Z toho, co si pamatuji, si můžete vybrat hnědou (tu mám já), červenou, fialovou, zrzavou nebo světlounce fialovou, která zbavuje blonďaté vlasy teplých žlutých podtónů. Navíc se mi líbí, že můžete například použít červenou masku na hnědé vlasy a výsledkem bude hnědá s červenými odlesky, stejně tak tomu bude i třeba s fialovou. Cena byla něco kolem 200 Kč.



Fluid na podporu vln od Oro Therapy
Podobný fluid už jsem měla od jiné značky a nebyla jsem s ním vůbec spokojená, proto když mi ho v kadeřnických potřebách doporučovali, byla jsem mírně skeptická. Zbytečně. Malé množství fluidu vetřu do vlasů a pak je můžu začít kulmovat. Vždycky jsem měla problém, že mi vlasy při kumování hrozně krepatěly a výsledek nebyl nikdy hezký. Tento fluid ale vlasy vůbec neslepuje, takže mám krásné hlaďoučké lokýnky a ne malá suchá vrabčí hnízdečka, na která jsem byla zvyklá. Pokud se mi nechce zrovna kulmovat, stačí jen aplikovat fluid, vlasy rukou trochu pomačkat a mám přirozeně vlnité vlasy, které drží skoro celý den. Cena opět okolo 200 Kč.


Bezoplachový kondicionér na vlasy NutriCare od značky Fanola
Určený pro suché, kudrnaté a oslabené vlasy, který by měl intenzivně hydratovat bez zatěžování. Zatím jsem nezkoušela. Cena něco málo přes 100 Kč.



Gumičky do vlasů InvisiBobble
Měla jsem nějakou jejich levnou napodobeninu a nijak nadšená jsem z nich nebyla. Tyhle mi přijdou o dost lepší, ale zatím jsem je zkoušela jen párkrát. Culík ale drží perfektně. Cena 89 Kč.



Deodorant s aloe vera a perlami od Alverde
Můj druhý deodorant od Alverde tohoto typu (kulička bez aluminiových solí) a oba byly skvělé. Tenhle jemně pudrově voní a stál 74 Kč.


L'Oréal lesk na rty v odstínu 109 Fight for It
Jedná se o nějakou novinku od L'Oréal a není vůbec špatná. Lesky si můžete vybrat ve třech různých finiších - krémový, superlesklý gelový a třpytkatý. Já mám krémový. Je milé broskvové barvy a na rtech je docela příjemný. Cena 149 Kč v Rossmannu.


Balzámy na rty od EOS
Další dva do sbírky - Summer Fruit a Blackberry Nectar. Recenze tady.


M.A.C. Brush Cleanser
Můj nejoblíbenější čistič na štětce. Cena 350 Kč za 235 ml.


Čisticí gel na obličej Pure Fruit Energy od Garnier
Na pleť mi nevyhovuje, ale na čištění štětců a houbiček na make-up je pro mě k nezaplacení. Cena je asi něco kolem 80 Kč.


Sprchový gel s jablkem od Yves Rocher
Jedná se o vánoční limitku. Voní překrásně a slaďoučce. Ještě jsem si k němu pořídila malou toaletní vodu. Cena sprcháče je, myslím, 99 Kč a toaletka stála kolem 160 Kč. Určitě doporučuji jakoukoli vánoční limitovanou edici v YR očichat, bývají vždy skvělé.


Adidas parfemovaná voda Born Original
Na Facebooku jsem vás upozorňovala na možnost objednat si zdarma vzorek této vůně z parfums.cz. Já tak učinila. Vůně se mi ale příliš nelíbí. Na první přičichnutí není špatná, taková svěží, lehce citrusová. Když se ale trochu rozvoní, tak je z ní laciná tuctovka, kterou bych si asi v plném balení nekoupila.


Vosk do aromalampy z řady Simply Home ve vůni White Linen and Lace
Jedná se o takovou tu klasickou čistou bílou vůni od YC ve stylu Clean Cotton - prostě vyprané prádlo.


A to by snad mělo být vše. 

Líbí se vám některý z produktů? A jak jste na tom vy, nakupujete před Vánoci i něco pro sebe?


8 komentářů:

  1. Asi bych si taky měla dokoupit pár věcí na vlasy. Momentálně mám dokonce jenom jeden šampon, což je dost nezvyklé. Deodoranty Alverde mám ráda, stejně tak řadu energy Garnier a čistič MAC :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se už docela dlouho pokouším krotit, co se šamponů týče, ale taky se mi moc nedaří, momentálně mám asi 4.

      Vymazat
  2. Kde si kupovala Eos balzamy? Mne sa moj pomaly mina, takze sa musim porozhliadnut po nejakej cenovo vyhodnej ponuke.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Summer Fruit jsem kupovala v drogerii Dm a Blackberry Nectar myslim na Alza.cz, ale teď už tam tuhle vůni nemají.

      Vymazat
  3. Zaujala mě tónující maska, nic takového jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se snažila hodně šetřit. Ale jak teď všude azs vidím balzámy EOS, tak si asi taky budu muset nějaký pořídit a to jsem si říkala, že se jim pokusím vyhnout :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...