středa 9. prosince 2015

Spotřebováno: listopad 2015

Ahoj.

Zase tu máme várku prázdných obalů, tak se na ně podíváme :)


Alverde deodorant s vůní máty a bergamotu
Kuličkový deodorant, který jsem měla moc ráda, už jsem si za něho koupila náhradu, ale s jinou vůní. Tahle varianta byla skvělá na léto, protože voněla krásně svěže. Pokud hledáte deodorant bez aluminiových solí, tak tento můžu doporučit.


Dlouhotrvající, dotekuodolný make-up a vyhlazující báze pod make-up od Dermacolu
Balení má dvě pumpičky. Z jedné leze báze a z druhé make-up. Já jsem spotřebovala pouze tu část s bází, protože make-up byl moc tmavý. Bázi od Dermacol už jsem několikrát měla a mám ji docela ráda, hezky vyhladí pleť a make-up se na ni pak lépe nanáší. Výdrži make-upu však podle mě nijak nepomůže.


Řasenka Lash Sensational od Maybelline
Řasenky od Maybelline mám ráda a tahle byla také fajn. I když trochu slepuje, dělá obří objem. Měla jsem voděodolnou verzi a zřejmě i díky tomu se hůř odličovala.


Balzámy na rty - Yves Rocher a Regina jelení lůj
Jelení lůj nebyl špatný, ale vadí mi jeho balení, které je nepraktické a navíc ošklivé, takže už si ho nekoupím. Yves Rocher byl ve verzi Karité a ze začátku jsem ho měla docela ráda, ale potom mi začala vadit jeho konzistence. Při kontaktu se rty rychle taje a mění se na olej. Díky tomu rychle ubývá, ale nijak zvlášť rtům nepomáhá.


Ziaja pomerančové tělové máslo
Tělová másla mám ráda a tohle bylo super. Především jeho vůně je velice příjemná.


Saloos sprchový olej s vůní grepu
Voněl nádherně a byl z těla po sprše opravdu cítit. Na druhou stranu mi trochu vadilo, že nepění. Na suchou pleť bych ho ale klidně doporučila.


Pilník
Koupila jsem ho na veletrhu Spa and Beauty (září) a už je po něm. Na dobro mě to ujistilo, že papírové pilníky už nechci.


Vzorky vůní Dolce Gabana Floral Drops a Burberry Baby Touch
Floral Drops je moc příjemná květinová lehká a něžná vůně. Na druhou stranu Baby Touch mě nezaujala vůbec. Je z ní hodně cítit verbena, což by bylo v pořádku, ale kazí ji nějaká neznámá složka, která mi ani trochu nevoní.


Balea sůl do koupele Luxury Red Love a vzorek krému Hydro-Nutritive od For Life and Madaga
Sůl voněla po intenzivně broskvích a kokosu a voda ve vaně po ní byla úplně rudá. Klidně bych si další podobnou od Balei koupila. Vzorek krému mi moc hezky voněl a navíc krásně hydratoval a na pleti byl moc příjemný. Hodně uvažuji nad koupí plného balení.



Jak se v listopadu dařilo spotřebovávat vám? Zaujalo vás něco z dnešního článku?

4 komentáře:

  1. Deodoranty Alverde mam ráda, to tělové máslo bych ráda zkusila a olej Saloos mi přišel takový obyč :-) hezká spotřeba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Saloos mi celkem vyhovoval, jen to pěnění, mám pak pocit, že nejsem dostatečně umytá :D

      Vymazat
  2. Ten jelení lůj jsem měla taky. Špatný nebyl, ale to balení fakt nic moc :)


    www.letmemakeawish.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda. Mě to balení hrozně otravovalo, a proto si příště radši koupím něco jiného.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...