středa 16. prosince 2015

Vánoce 2015 u Yankee Candle

Taky rádi pálíte v zimním období svíčky? Pokud ano, tak by vás mohl zajímat dnešní článek, který se bude zabývat čtyřmi letošními novými vánočními vůněmi od Yankee Candle.

Zdroj obrázku

Berry Trifle
Mega sladká vůně, která je cítit především po malinách a vanilce. Myslím, že by obecně mohla být velmi oblíbená a mohla se líbit hodně lidem. Je i hodně intenzivní a ve vosku bez problémů provoní celý byt. Pokud máte intenzivní ovocné vůně typu například Cranberry Ice od YC rádi, tak tahle vás nejspíš nezklame. Podle mě se nejedná o vůni nutně vánoční, do chladného počasí se však hodí skvěle.



Bundle Up
Jedná se o jednu z vůní, která lehce připomíná aviváž a vyprané prádlo. Také v ní můžete cítit jehličí, ale rozhodně se nejedná o lacinou vůni osvěžovačů vzduchu. Je to velice příjemná, čistá, ale výrazná vůně, která se bude hodit spíše do větší místnosti.



Winter Glow
Tato vůně mě bohužel zklamala. Přes obal se mi líbila, protože mi připomínala Angel's Wings, která je možná díky vanilce o kapku sladší. Opět je to čistá bílá vůně, která se zdála být příjemně hřejivá. Po zapálení byla ale až příliš intenzivní a byl to trochu bolehlav. Do velké místnosti nebo ve formě svíce by mohla být jemnější a příjemnější, ve vosku je však pro mě dost nepříjemná.


Cosy by the Fire
Ani tato vůně mě příliš nezaujala. Je z ní cítit kouř, dřevo a k tomu něco sladkého jako kandované ovoce nebo punč. Je to velice zvláštní kombinace, která mi zřejmě kvůli tomu kouřovému ocasu nijak dvakrát nevoní.


Tak to jsou ony. Dle mého názoru jsou tyto novinky poměrně nudné. Přestože se mi dvě ze čtyř vůní líbí hodně, mám pocit, že už YC s něčím podobným v minulosti přišlo a že se nejedná o tak unikátní vůně, které byly například v podzimní africké limitce.
Všechny tyto novinky najdete společně s jejich hodnocením v mém přehledů vůní od Yankee Candle.

Jak se vám tyto vánoční novinky líbí? Vyzkoušeli jste některou z nich?


2 komentáře:

  1. Mě zaujal akorát Berry Trifle, ale nakonec jsem ten vosk nekoupila, z nějakého důvodu ho přehlasoval abolutně nevánoční Strawberry buttercream :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá volba, Strawberry Buttercream je super bez ohledu na roční období.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...