neděle 10. ledna 2016

Nákupy: prosinec 2015

Vítám vás u dalších nákupů, tentokrát za minulý měsíc - prosinec. Bohužel ani v prosinci jsem se příliš zkrátka nedržela.


 L'Oréal Colour Caresse Wet Shine Stain v odstínech Milady, Lolita, Juliet, Lolita a Eve (6 ml)
Tyhle lesky jsem si neuvěřitelně oblíbila, takže když jsem viděla, že je mají v Tetě ve výprodeji za 49 Kč, musela jsem koupi hned čtyři + mám jeden z Elnino.cz. Odstín Lolita mám dvakrát, protože je z nepochopitelných důvodů každý jiný.


Nyx Butter Gloss v odstínu Merenque (8 ml)
Dlouho jsem tyhle lesky chtěla vyzkoušet a nakonec jsem jeden přihodila k objednávce z Elnino.cz a jsem opravdu spokojená. Je příjemně krémový a pro mě akorát pigmentovaný, klidně bych si pořídila další odstín. Cena 149 Kč.


Catrice korektor Liquid Camouflage v odstínu 010 Porcelain (5 ml)
Jeden z nejlepších korektorů v drogerii, přesto jsem asi podle recenzí očekávala ještě o maličko větší krytí. Cena kolem 120 kč.


Dermacol Pure Gold make-up v odstínu 1 (30 ml)
Bývaly doby, kdy byl tento make-up na blozích hodně chválený, proto jsem ho ve výprodeji v Tetě za 99 Kč nemohla nechat a zatím jsem po pár použitích nadšená.


Victoria's Secret Fragrance Mist ve vůni Amber Romance (250 ml)
Velice zajímavá a netradiční vůně. Je docela dost sladká a voní po vanilce, ale na druhou stranu je i lehounce dřevitá. Na tělový sprej je poměrně intenzivní a má dobrou výdrž. Cena 259 Kč na Parfums.cz.


Pilník na nehty Bohemia
Papírové pilníky mi začaly lézt krkem, tak jsem se rozhodla zkusit skleněný. Cena 79 Kč na Parfums.cz.


Štětec Essence
Náhodou jsem na něho narazila v zapadlé drogerce spolu s dalšími štětci od Essence, které jsem předtím neviděla. Kupodivu není vůbec špatný. Cena byla asi 60 Kč.


Bione bezoplachový kondicionér a výživa z řady Hroznové víno (260 ml)
Bione má podle mě velmi povedené produkty na vlasy a ani tento není výjimkou, vlasy jsou po něm hladké, hebké bez jakéhokoli zatěžování. Cenou si nejsem zcela jistá, ale myslím, že to bylo něco pod 100 Kč.


V soutěži na blogu Na vlastní kůži jsem vyhrála balíček od Dove, který obsahoval Tónovací tělové mléko pro přirozeně vypadající opálení, Tělové mléko pro sametově jemnou, sjednocenou a zářící pokožku, Hedvábný tělový olej pro jemnou a zářící pokožku a posledním produktem by krém na ruce. Všechno vyzkouším a určitě pak napíšu recenzi.



No a nebyly by to asi moje nákupy, kdybych si nepořídila pár vosků do aromalampy nebo svíček.

Yankee Candle - Bundle Up
Příjemnýá vůně čistoty s drobíčkem jehličí.


Yankee Candle  - Cosy by the Fire
Velice zvláštní vůně podle mě kouře a ovoce. Bohužel mě příliš neoslovila.


Aromis vosk do aromalampy -  Perník a Pomeranč
Zatím jsem je nezkoušela, ale přes obal voní docela hezky, i když slaběji než například YC. Cena 40 Kč.


Zaujalo vás něco z mých nákupů tohoto měsíce?



14 komentářů:

  1. Super nákupy. Butter Gloss od Nyxu mám také moc ráda. V poslední době ho používám dost často. Catrice korektor si taky plánuji koupit. Dost mě zaujal ten Dermacol make-up. Makeupy od Dermacolu mám moc ráda a tento jsem ještě nezkoušela. Líbí se mi i odstín, který vypadá, že má žlutý podtón - ten já potřebuji. Zkusím na něj v Tetě mrknout. Jak voní ten hroznový sprej Bione. Mám chuť tu jejich hroznovou řadu zkusit, tak ať vím zda to není "puch". Díky Radu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten make-up od Dermacol vypadá na fotce rozhodně žlutější, než je tomu ve skutečnosti, takže jestli hledáš vyloženě žlutý podtón, nevím, jestli bys byla spokojená. Sprej od Bione voní docela jemně a svěže. Není to něco, z čeho bych nadšením omdlévala, ale oproti jiným výrobkům od Bione, které kolikrát i vyloženě páchnou, je tahle parfemace naprosto v pohodě.

      Vymazat
  2. Moc hezké nákupy;) Nyx máslíčko mám také v tom samém odstínu a je vážně super;) Camouflage korektor jsem chtěla zkusit, ale překvapilo mě to krytí, tak nevím..

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On kryje výborně, to tě zas nechci mystifikovat. Na kruhy pod očima je skvělý a rozhodně, si myslím, patří mezi 3 nejlepší tekuté korektory dostupné v drogeriích. Na nedokonalosti na zbytku obličeje ale stejně radši používám Camouflage v kalíšku, který má podle mě krytí o kapku vyšší.

      Vymazat
    2. Aha;) Já se stejně teď chystám na korektor od Narsu, takže asi nebudu zbytečně kupovat další:) Camouflage v kalíšku také občas použiju na nedokonalosti, ale i tak je na mě celkem hutný...

      Vymazat
    3. To by asi bylo opravdu zbytečné, to máš pravdu. Taky bych chtěla letos zkusit Nars, ale v nejbližší době to asi nebude :)

      Vymazat
  3. Samé skvělé věci, hlavně lesky na rty

    OdpovědětVymazat
  4. V Tete ve vyprodeji se daji casto sehnat super kousky, ja tam kdysi sehnala za 50 Kc masla na rty od Astoru a jak tak koukam, mela bych tam mrknout znova :) Jinak ten korektor od Catrice me laka, ja si teprve ted poridila tu slavnou tuhou verzi, tak se snad dostanu i k tehle :) A ten bezoplachovy kondicioner taky nevypada spatne, o tuhle znacku jsem se zacala zajimat, kdyz o ni mluvila ve svych videich Peta LovelyHair, ale zatim jsem nic nevyzkousela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasová kosmetika od Bione určitě za pozornost stojí, minimálně bezoplachové kondicionéry jako je tento. S tou Tetou máš pravdu, jednou za čas se tam objeví naprosto skvělé výprodeje a když má člověk štěstí, tak může nakoupit velmi výhodně.

      Vymazat
  5. V Tete ve vyprodeji se daji casto sehnat super kousky, ja tam kdysi sehnala za 50 Kc masla na rty od Astoru a jak tak koukam, mela bych tam mrknout znova :) Jinak ten korektor od Catrice me laka, ja si teprve ted poridila tu slavnou tuhou verzi, tak se snad dostanu i k tehle :) A ten bezoplachovy kondicioner taky nevypada spatne, o tuhle znacku jsem se zacala zajimat, kdyz o ni mluvila ve svych videich Peta LovelyHair, ale zatim jsem nic nevyzkousela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám ten Catrice korektor a krycí mi přijde dost. :) NYX lesk vypadá hezky sytě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kryje dost, ale stejně jsem si myslela, že bude krýt ještě víc :)

      Vymazat
  7. Samé pěkné novinky :) a taky super výhra od Dove, tuhle řadu bych vyzkoušela ráda

    OdpovědětVymazat
  8. Butter Gloss od Nyx mám taky objednaný, tak jsem na něj zvědavá :) Korektor od Catrice mám taky doma, ale zatím v zásobách, ještě jsem ho nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...