sobota 16. ledna 2016

Nejlepší dekorativní kosmetika roku 2015

Přeji vám krásný začátek víkendu a přináším vám mnou oblíbený typ článků. V několika příštích týdnech se tedy podíváme na moji nejoblíbenější dekorativní i pečující kosmetiku za loňský rok. Můžete se těšit i na články o nejlepších štětcích a nejvoňavějších svíčkách a nakonec i na výčet těch podle mě nejhorších kosmetických produktů, které jsem v roce 2015 vyzkoušela.

Ještě bych chtěla zmínit, že oblíbenci z roku 2014 jsou stále aktuální a většinu z těchto produktů jsem používala i v roce 2015 a plánuji to i letos. V následujících článcích s loňskými oblíbenci se ale nechci opakovat, a proto se zde objeví produkty jiné.


Revlon ColorStay Make-Up
Na běžné denní líčení pořád nejraději používám BB cream od Misshy, ale pokud chci o něco vyšší krytí a spolehlivou výdrž na večer, vždy sahám po make-upu od Revlonu. Mám ho ve verzi pro normální až suchou pleť a v odstínu 150 Buff, který je krásně světlý se žlutým podtónem. Vůbec se nedivím, že se tyto make-upy těší ve světě takové oblibě, protože já ho za sebe mohu také doporučit.


Avon tvářenka Ideal Luminous
Na tyto tvářenky jsem psala samostatnou recenzi. Patří opravdu k mým nejoblíbenějších, o čemž svědčí i fakt, že mám doma už 4 odstíny, dva se shimmerem a dva matné. Pokud vás zajímá víc, recenzi na ně najdete zde.

Horní řada zleva: odstín Heavenly Pink, odstín Deep Plum
Spodní řada zleva: odstín Peach, odstín Pink Aura

Max Factor řasenka 2000 Calorie
Perfektní řasenka, která je krásně černá, výborně drží a nijak neopadává pod oči. Nědělá sice tak dramatiké řasy jako Maybelline Collosalky, za to ale vůbec neslepuje a nevytváří nepřirozené nánosy.


L'Oréal Colour Caresse Wet Shine Stain v odstínech 102 Romy a 103 Marilyn
Leskostainy, které jsou pro mě tím nejlepším na rty, co jsem mohla objevit. Bohužel už je asi jen výjimečně najdete ve výprodejích a to je strašná škoda. Jsou na rtech velmi příjemné a protože jsou to stainy, tak na rtech barva i poměrně dlouho vydrží. Mám asi 7 odstínů, ale nejradši mám Romy a Marilyn. Romy je velice přirozená růžová jen o něco výraznější než mé rty a Marylin je tmavší růžová až lehce dofialova. Recenze tady.


Maybelline Color Tatoo v odstínu 35 On and on Bronze
Krémové stíny, které mám už dlouho, ale teprve vloni jsem jim přišla pořádně na chuť a velmi si je oblíbila. Používám je spíš jako podklad pod stíny, které pak lépe drží a jsou daleko lesklejší. Tenhle si rozhodně koupím znovu.


Voděodolná tužka na oči od značky Sephora v odstínu 07 Brown
Mám od Sephory hromadu tužek na oči z výprodeje a všechny jsou úžasné. Tyhle jumbo jsou ale skvělé nejen na linky ale i jako stín přes celé víčko. Navíc perfektně drží bez hnutí celý den. Myslím, že potřebuji víc odstínů :)



Paleta očních stínů Meet Matt(e) Nude od The Balm
Nejprve jsem sem chtěla zařadit paletu Semi-Sweet Chocolate Bar od Too Faced, na kterou jsem dělala nedávno recenzi. Když se nad tím ale zamyslím, tak nejvíce jsem v loňském roce sahala po The Balm. Přestože jsou všechny stíny v ní matné, inspiruje mě jako žádná jiná. Recenze tady.


Báze pod oční stíny od značky Milani
Zatím nejlepší báze, kterou jsem měla, rok v podstatě nepoužívám nic jiného a pořád jí tam skoro půlka zůstává. Dobře zvýrazňuje barvu stínů a viditelně prodlužuje jejich výdrž na víčku. Recenze zde.


Pokud by vás zajímala nejoblíbenější dekorativka z roku 2014, tak článek naleznete tady.

Jaké jsou vaše nejoblíbenější kousky z dekorativky za rok 2015?

18 komentářů:

  1. Jee, tak ta tuzka od Sephory vypada vazne skvele, i ten odstin!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá a za stovku ve výprodeji je téměř bezkonkurenční.

      Vymazat
  2. Můžu potvrdit, že báze Milani je bezvadná :) O paletce Meet Matt(e) Nude jsem uvažovala, vypadá moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli ráda používáš matné stíny, tak Meet Matt(e) Nude určitě doporučuji. Výběr barev mi neskutečně vyhovuje, najdeš tam jak teplé, tak studené odstíny, světlé i tmavé. Stíny sice nejsou na omak tak heboučké jako třeba Too Faced, ale pigmentované jsou výborně a práce s nimi je také velice příjemná

      Vymazat
  3. CT On and on bronze je také moje stálice:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda i ty růžové a matné v taupe barvě, které používám především na vykreslení obočí.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Po roce používání si vážně myslím, že se investice do ní vyplatila.

      Vymazat
  5. Samé zajímavé věci. Řasenku 2000kalories chci vyzkoušet už hrozně dlouho, ale přijde mi, že v drogerii nikdy není. Stejně tak bych ráda zkusila paletku The Balm. O svých oblíbencích jsem napsala článek, namátkou to je Manifesto YSL nebo Mary-lou The Balm.
    Mám možná hloupý dotaz - jak dáš dvě fotky vedle sebe? V jakém programu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky jsou hrozně individuální, to všichni víme, já mám 2000 Calorie už podruhé, poprvé jsem ji měla ve voděodolné verzi a obě jsem měla moc ráda, takže doporučit ji za sebe mohu. Manifesto od YSL mám teď ve vzorečku a voní božsky.
      Fotky vedle sebe dělám na téhle stránce http://www.picmonkey.com/. Je to úplně jednoduché, nahoře klikneš na Collage, vložíš si tam fotky, které chceš a pak si můžeš zvolit různá rozestavění fotek.

      Vymazat
    2. Díky moc za odpověď. Picmonkey už jsem dokonce prozkoumávala, jen jsem si tohoto nevšimla :-)

      Vymazat
  6. Řasenka 2000 Calories a make up od Revlonu bych si jednou chtěla pořídit když jsou tolik vychvalované.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minimálně ten make-up od Revlonu bych určitě doporučila zkusit. Bohužel jeho dostupnost není ideální.

      Vymazat
  7. Zaujal me ten makeup od Revlonu, i kdyz ja si porad nejsem jista, jaky mam podton pleti :D A ty lesky vypadaji taky skvele, asi obhlednu vyprodejove stojany :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli se ti ty lesky líbí, tak by sis měla pospíšit, viděla jsem je v prosinci v Tetě, ale nevím, jestli tam ještě budou.

      Vymazat
  8. Zaujal me ten makeup od Revlonu, i kdyz ja si porad nejsem jista, jaky mam podton pleti :D A ty lesky vypadaji taky skvele, asi obhlednu vyprodejove stojany :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na ten makeup od Revlonu slyším samé pozitivní recenze, dost mě láká. Až nějaký spotřebuji, tak si ho nejspíš zkusím pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním opravdu spokojená a za sebe ho můžu s klidem doporučit.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...