středa 24. února 2016

Recenze: Štětce značky Real Techniques

Ahoj.
Zjistila jsem, že se mi doma za pár měsíců nahromadilo docela hodně produktů, na které bych chtěla udělat recenze, takže je teď možná na blogu maličko přerencenzováno. Dnes bych vám chtěla sdělit své dojmy z používání štětců od značky Real Techniques.

Vždy mám pocit, že určité značky už není potřeba představovat, ale nakonec se ukáže, že se najde pár lidí, pro které jsou stále novinkou. Real Techniques je značka především kosmetických štětců, které byly navrženy britskými vizážistkami a slavnými youtuberkami z kanálu Pixiwoo Samanthou a Nic Chapman. Jejich štětce a kosmetické pomůcky můžete u nás koupit především na různých e-shopech a nebo potom jako já na kosmetických veletrzích. Od této značky vlastním ještě houbičku na nanášení make-upu, na kterou jsem už recenzi dělala.

Foto ze dne nákupu (září 2015)


Blush Brush
Štětec, který jsem dlouho chtěla. Přestože je určený na tvářenku, mně nejvíc vyhovuje na nanášení bronzeru. Je super hebký a relativně hustý, i když jsem původně čekala, že bude ještě hustší. Tvarem mi vyhovuje opravdu hodně a bronzer se s ním nanáší a rozmazává velmi rychle a pohodlně. Líbí se mi i tvar rukojeti, díky které se štětec příjemně drží a je fajn, že štětec může díky širší základně i sám stát. Nejsem si jistá, jestli je to nejideálnější štětec na tvářenku, ale na bronzer bych ho určitě mohla doporučit. Po asi pěti měsících se štětec nijak neničí ani nepelichá.




Setting Brush
Původně je tento štětec určený na přesnější fixování make-upu pudrem například pod očima nebo okolo nosu. Já ho ale používám na rozjasňovač a musím říct, že jsem k tomuto účelu neměla štětec lepší. Má na to totiž ideální velikost i tvar. Opět je příjemně hebký a hustý, trochu placatější a práv díky tomu se s ním rozjasňovač tak dobře nanáší. Jediným jeho problémem je to, že se z rukojeti pomalu ale jistě stírají nápisy. Na funkci štětce to ale samozřejmě vliv nemá. Opět je po pěti měsících bez jakéhokoli poničení štětin. Pokud potřebujete štětec na rozjasňovač, tento rozhodně stojí za zvážení.



Obecně bych řekla že jsou štěte od RT velmi povedené, designem i kvalitou. Oba mám ráda a použíám je prakticky pokaždé, když se líčím. Štětce na oči mě sice od této značky příliš nelákají, ale jejich zkosený štětec na makeup bych si do sbírky ještě ráda pořídila. Štětce jsem kupovala za cenu 279 Kč za Blush Brush a 219 Kč za Setting Brush.

Máte doma nějaké štětce od Real Techniques? Co si o nich myslíte vy?



6 komentářů:

  1. Mám Core Collection sadu, Buffing Brush mám momentálne pred umretím, lebo po roku mi strašne z neho začali vypadávať štetiny. Zvyšné štetce z tejto sady veľmi nepoužívam. Potom mám Blush Brush a mne nevyhovuje ani na lícenku ani na bronzer, kvôli tej veľkosti, tak ho používam na púder. A setting brush je to najlepšie na rozjasňovač, s tým som asi najspokojnejšia a je to asi jediný štetec, ktorý si od RT budem naďalej kupovať. Pre mňa trochu ten zvyšok, čo vlastním sklamanie :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě třeba vždycky přišlo, že štětce na oči od RT jsou hrozně veliké, a proto jsem po nich nikdy moc netoužila. Štětce na tvář se mi ale zatím moc líbí. Určitě máš pravdu, že je blush brush docela velký. Nanáším bronzer pouze špičkou štětce a dost mi to vyhovuje. Řekla bych, že i na pudr bude fajn. Každopádně díky za sdílení tvých zkušeností s touto značkou štětců :)

      Vymazat
  2. Mám pouze jeden štětec a to Real Techniques expert face brush. Moc mi vyhovuje, makeup se s ním dobře nanáší i zapracovává. Určitě bych ho doporučovala. Za relativně slušný peníz velmi dobrý štětec který vydrží hodně let. Do budoucna snad pořídím i další od této značky. Láká mě houbička, doteď jsem neměla možnost žádnou vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Expert Face Brush se mi taky hodně líbí. Díky za doporučení. Houbičku ti zase můžu doporučit já, ej podle mě super :)

      Vymazat
  3. mám přesně tyhle dva a miluju je, takovéhle tvary štětců jsem totiž u konkurence moc neviděla a tím jsou jedinečné a nenahraditelné :) a teď čekám až mi dojde sada Zoevy Bamboo vol. 2, takže od RT plánuji už akorát právě tu houbičku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plánuj, plánuj, houbička podle mě stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...