sobota 19. března 2016

Recenze: Toaletní voda Miss Dior Blooming Bouquet


Zdravím všechny,

v dnešním článku si představíme toaletní vodu Miss Dior Blooming Bouquet, kterou jsem si naprosto zamilovala.


Miss Dior můžete najít v kamenných i internetových obchodech v několika variantách. Mě nejvíce zaujala ta z roku 2014. Vůni jsem dostala jako dárek za státnice, takže přesnou cenu vám nepovím. Na internetových obchodech se ale cena pohybuje okolo dvou tisíc za 100 ml balení.


Flakón vůně je krásný. Skleněná lahvička, jednoduchý design, vzor kohoutí stopy na dně flakónu i krabičce a roztomilá mašlička na víčku působí jemným, ženským a luxusním dojmem. Voda v lahvičce je světlounce růžová, světlejší než se může zdát z fotografií.



Nyní něco k toaletce samotné. Jedná se o velmi svěží, jemnou, ale ne příliš slabou květinovou vůni, která je ideálním společníkem na jaro a léto. Vůně je to neuvěřitelně ženská, mladistvá a nenásilná. Pokud jste ale milovníky silných kořeněných vůní, tato vás asi příliš neosloví.


Složky parfému:
Hlava
mandarinka
Srdce
broskev, meruňka, růže, pivoňka
Základ
pižmo
(zdroj složení: parfums.cz)

Složky vůně pro mě byly docela překvapením, protože nejsem velkým příznivcem broskvových vůní, růží ani si příliš nepotrpím na pižmo. Přesto mi ale tahle kombinace opravdu učarovala a mám pocit, že jsem to prostě já v lahvičce :)

Složení toaletní vody

Výdrž vůně rozhodně není celodenní a je potřeba ji přes den jednou nebo dvakrát obnovit. Je ovšem třeba mít na paměti, že se jedná o toaletní vodu a ta bude skoro vždy slabší než voda parfemovaná.


Závěrem bych vám tedy tuto vůni stoprocentně doporučila. Pokud máte rády jemné, květinové, ale přesto sofistikované vůně s puncem luxusu, zkuste si tuto vůni v parfumeriích očichat.

Hodnocení:  10/10

Jak se vám Miss Dior Blooming Bouquet líbí a jaká je vaše oblíbená vůně, mi můžete sdělit v komentářích pod článkem.





4 komentáře:

  1. Tato Miss Dior patří mezi mé Top nejlepších parfémů. Lehká, vznešená, svěží, luxusní a podtrhuje ženskost. Ideální na jaro/léto. S výdrží souhlasím, nevydrží celý den.
    Moje nejoblíbenější je Roberto Cavalli Paradiso.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvěle si to vystihla, přesně taková Blooming Bouquet je.
      Díky za tip na vůni, kouknu na ni :)

      Vymazat
  2. Krásná recenze a hlavně fotky :-) Vůni neznám, ale podle popisu si ji dokážu úplně představit :-) Věřím, že je krásná, ale mě by asi nezaujala, jsem na těžší vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Jsem ráda, že ti můj popis vůni alespoň trochu přiblížil.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...