neděle 17. července 2016

Spotřebováno: červen 2016

Ahoj,
s menším zpožděním vám přináším skromné Spotřebováno za minulý měsíc. Nákupový článek jsem tentokrát vynechala, protože se budeme stěhovat a místo kosmetiky tedy nakupuji žehličky, lednice, pračky a kbelíky :) Tu jedinou kosmetickou  věc, kterou jsem si v červnu koupila uvidíte v článku o nákupech za červenec.


Dove krém na ruce Derma Spa Goodness
Jednoznačně nejhorší krém na ruce, který jsem kdy měla. Podle složení obsahuje dost děsivé množství silikonů, což je znát i po použití. Vzala jsem si ho s sebou do práce, abych si mazala pravidelně ruce, ale asi po 5 minutách od jeho použití jsem si musela ruce umýt, protože mi ten kluzký silikonový povlak na kůži neuvěřitelně vadil. Proto asi tři čtvrtiny tohoto krému vyhazuji a ke značce Dove jsem dost ztratila důvěru.


Amica pleťová voda
Velmi levná záležitost, která mi dřív hodně vyhovovala. Teď, když mám pleť normální až sušší, tak už z ní tolik odvařená nejsem.


Cestovní balení sprchového gelu Pink Grapefruit od The Body Shop
Naprosto standardní sprcháček s velmi příjemnou vůní. Na můj vkus trošku dražší.


Missha Signature Real Complete BB Cream
Pro mě nejlepší make-up, který používám prakticky celoročně. Určitě potřebuji další, v pořadí už asi čtvrté balení. Recenze zde.


Missha denní krém a First Treatment Essence z řady Time Revolution
Celou sadu miniatur a hromadu vzorečků z řady Time Revolution jsem vyhrála od Misshy v soutěži. Bohužel zatím musím říct, že to, co jsem vyzkoušela, pro mě dobré není. Tato řada obsahuje podle mě nesmyslně mnoho produktů, které se navíc mají všechny jeden po druhém večer použít, ale o tom zase někdy jindy. Co se týče těchto vzorků, tak oba po nanesení na pleť nepříjemně lepily, nijak výrazně nehydratovaly a na pleti zkrátka jen seděly a vytvářely nepříjemný film. Brutálně dlouhé složení krému na stránkách mě také lehce znervózňuje a přítomnost silikonů mi v krémech dost vadí.


Loewe vzorek parfemované vody Aura
Popravdě už si příliš nepamatuji, jak voněla, ale vím, že se mi nelíbila. Byla, myslím, dost silná a kořeněná.


To je z mých prázdných produktů vše. Minulý měsíc byl bohužel dost bohatý na kosmetiku, která mi příliš nevyhovovala. Červenec snad bude lepší.

A vy mi povězte, jaký máte rádi krém na ruce. Mně se hodně osvědčila Manufaktura.



8 komentářů:

  1. Kosmetiku Dove taky nemám ráda, zbytek jsem nezkoušela. Krémy na ruce mi vyhovují od L´Occitane. Manufaktura mě také láká.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro me je nejlepsi krem na ruce jednoznacne od Yes!Nurse, jinak potom treba mandlovy od Weledy :-) Tento krem od Dove me obsahem silikonu taky dost zklamal, i kdyz ten pocit na rukou mi zase tak nevadi, znova bych si ho uh urcite nekoupila, zvlast za tu cenu.
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho vyhrála v giveaway ještě s dalšími produkty ze stejné řady, ale po přečtení složení a zjištění, že skoro u každého z nich je na druhém místě dimethicone, jsem byla lehce zklamaná. Silikony mi přijdou jako taková šidítka, co mají navodit pocit hebké kůže a přitom žádnou skutečnou hydrataci neposkytují.

      Vymazat
  3. Pro me je nejlepsi krem na ruce jednoznacne od Yes!Nurse, jinak potom treba mandlovy od Weledy :-) Tento krem od Dove me obsahem silikonu taky dost zklamal, i kdyz ten pocit na rukou mi zase tak nevadi, znova bych si ho uh urcite nekoupila, zvlast za tu cenu.
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  4. Kosmetiku Dove nepoužívám, snad jen antiperspirant. Loewe Aura znám kdy jsem k ní čichala letišti a mě naopak přišla celkem fajn, já mám ráda kořenité vůně.
    Krémy na ruce nějak výrazně neřeším nejčastěji si je mažu obyč kokosovým olejem nebo. Mám pár krému od Avonu, Oriflame ale ty mi nevyhovují protože se mi zdá že mám po nich ulepené ruce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosový olej jsem měla, ale příliš mě neoslovil, nebyl mi na pleti příjemný. Nakonec jsem ho spotřebovala v kuchyni. Krémy od Avonu a Oriflamu pořád dostávám od přátel a rodiny, ale vůbec mi nevyhovují :(

      Vymazat
  5. Je pravda, že silikony jsou v tomto krému na ruce od Dove znát vážně hodně. Ten zvláštní pocit na rukou se mi ještě nikdy s ničím jiným nestal, ale naštěstí mi není tak nepříjemný, abych si krém musela běžet smýt. Jinak krémy na ruce obvykle nepoužívám, protože mi nedělají dobře na ekzém, tento je výjimka. Dostala jsem ho, takže ho jednou za čas použiji, aby se mi tu neválel. A hlavně miluji jeho vůni. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...