středa 15. října 2014

Recenze: Holika Holika Clearing Petit BB

Dobrý večer.

Máme tu druhou recenzi o nejlepších make-upech. Dnes to bude BB cream od značky Holika Holika, který je vcelku levný a přesto kvalitou srovnatelný s dražšími asijskými BB creamy.

BBčko jsem koupila na eshopu tady. Bohužel už je to přes půl roku a v tuto chvíli již na tomto e-shopu Holika Holika neseženete. Nepamatuji si přesně kolik stál, ale myslím, že to bylo něco kolem 250 Kč. Cena je tedy víc než příznivá v porovnání s jinými BB krémy.




BB není tak petit, jak by se mohlo podle názvu zdát. Má 30ml, což je naprosto běžný objem make-upu. Balení je velice obyčejné. Standardní měkké bezpumpičkové, ze kterého make-up vymačkéváte. Žádný luxus, ale za ty peníze je to pochopitelné a odpustitelné.

Možná víte, že existuje několik verzí tohoto Petit BB, např. rozjasňující nebo hydratující. Já mám verzi s výtažky z Tea Tree pro mastnou pleť. Musím říct, že žádné dechberoucí matování, ani jakékoli pupínkozabijácké vlastnosti u tohoto BBčka nepozoruji, kryje ale velmi dobře. Logicky je proto dost hutný, zároveň ale krémový, díky čemuž se dobře nanáší i prsty. Působí velice přirozeně a dobře na pleti drží. Bázi pod tento BB cream nedávám. Jak jsem zmínila, je velmi krémový, takže mi suchá místa nezvýrazňuje. Ochranný faktor je zde SPF 30 PA++.

Velikou  nevýhodu tohoto BB krému vidím v odstínu. Co vím, tak je jen jeden univerzální, čili tmavý. Je pravda, že se dobře přizpůsobuje pleti a dá se rozmazat tak, aby byl nositelný i pro bledulky, přesto věřím, že by vám, pokud jste světlejší pleti, mohla jeho tmavá barva vadit. Podtón BB creamu je neutrální, ani oranžový ani růžový, spíš takový tmavobéžovák to je.


Holika Holika Clearing Petit BB bude určitě vyhovovat všem, kteří chtějí zkusit levnější asijský BB cream a zároveň nemají problém s nedostatkem světlých make-upů na českém trhu.

Hodnocení: 8/10

Předchozí recenzi na make-up Bourjois Flower Perfection najdete zde.

Máte nějaký Petit BB od Holika Holika?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...