středa 26. srpna 2015

Recenze: paleta očních stínů In the Nude od značky W7

Ahoj,
vítám vás u dnešní recenze.
Dnes se podíváme na paletku očních stínů In the Nude od značky W7.

Po tom, co se začala prodávat  paletka Naked 3 od Urban Decay, roztrhl se i pytel s paletkami, které jsou Naked očividně inspirované. O takovou se jedná i v případě W7. Naked 3 mě svými odstíny velmi zaujala, ale rozhodla jsem se nakonec zkusit pouze její levnější kopii. O jak povedenou kopii se jedná se dozvíte právě v této recenzi.
Naked 3 nevlastním, a proto vám nebudu říkat, jestli se vyplatí do ní investovat, ale povím vám svůj názor na paletu In the Nude ve srovnání s jinými paletami ve stejné cenové kategorii.


Nejprve něco k balení. Nejen odstíny v paletce, ale i balení je evidentně inspirované UD paletkou. Je plechové, docela pěkné, ale na rozdíl od UD neobsahuje zrcátko. V balení také najdete oboustranný aplikátor stínů, který má na jednom konci houbičku a na druhém poměrně malý placatý štěteček, který se sice dá použít, ale upřímně to není nic moc. Celkově ale u tak levné paletky je takovéto balení víc než příjemné.




Víceméně všechny odstíny v paletce mají narůžovělý podtón. Proto jsem ji také chtěla. Nakonec se to ale ukázalo být jednou z příčin, proč ji tak málo používám. Díky této paletce jsem totiž zjistila, jak moc mi narůžovělé oční stíny nesluší a rozhodně tuto paletku nemůžu používat samu o sobě, pokud nechci vypadat, že jsem probrečela půl noci. To je ovšem pouze můj osobní problém a nebude se to týkat každého. Rozhodně jsem ale z tohoto důvodu ráda, že jsem se nakonec rozhodla zkusit nejdříve W7 a ne Naked 3.



Nyní k samotné kvalitě očních stínů. Paleta obsahuje 12 odstínů, 9 více či méně třpytivých a 3 zcela matné. Ve většině recenzích, které jsem četla před pořízením této palety, jsem četla, že jsou stíny od W7 dobře pigmentované. S tím se bohužel neztotožním. Dle mého názoru se jedná o podprůměrně pigmentované stíny, které příšerně práší a obtížně se s nimi pracuje. Mám pocit, že nejsem schopná nanést je jen tak nějakým štětcem, neuvěřitelně se drolí a při rozmazávání barev na víčku se pigmentace vytrácí. Pigmentace u třpytivých stínů není nejhorší, naopak matné jsou vyloženě špatné. Kdybych měla tyto stíny porovnat například se Sleekem nebo Makeup Revolution, tak ty od W7 jsou rozhodně mnohem horší.


Stíny jsou na ruce v několika vrstvách, aby byly dobře vidět odstíny, takže se nenechte zmást zdánlivě dobrou pigmentací.
Závěrem bych řekla, že pokud bych si koupila další paletku od Sleek, udělala bych líp. Tuhle totiž skoro nepoužívám a nejen proto, že mi nesedí odstíny. Kvalita stínů se mi rozhodně nezdá být tak dobrá, abych ještě někdy do palet od W7 investovala. Paletku u nás pořídíte v různých internetových obchodech za cenu kolem 200 Kč.

Hodnocení: 4/10

Vlastníte něco od W7? Já mám produkty 2 a ani jeden mi nevyhovuje.

4 komentáře:

  1. já teda na tuhle paletku slyšela kladné recenze, tak nevím :O :/
    Zvu tě na mou Giveaway o Nude Tude ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě taky četla většinou pochvalné recenze, a proto jsem byla docela zklamaná. Neříkám, že je ta paleta nepoužitelná, ale za stejnou anebo jen o něco vyšší cenu se dnes už dají koupit i lepší stíny.

      Vymazat
  2. Škoda, že ta kvalita není nic moc, jinak vypadá moc hezky :-) Od W7 jsem nikdy nic nezkoušela a zatím jsem ani nepřišla na nic, co bych si přála vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já za sebe zatím nemůžu nic doporučit. Mám od nich doma dvě věci, tuhle paletku, kterou moc nepoužívám a bázi pod oční stíny, na kterou tady mám taky recenzi a která je naprosto příšerná.

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...