čtvrtek 19. listopadu 2015

Recenze: Tělové spreje od Victoria's Secret (Sheer Love a True Escape)

Hezké odpoledne.

Dnes vám přináším recenzi a možná i tak trochu tip na vánoční dárek pro kamarádku, sestru nebo dceru. Ukáži vám dva voňavé tělové spreje od značky Victoria's Secret, které jsou všude po světě velmi populární a věřím, že většina z vás o nich už slyšela.


Nejdříve se podíváme na obal obou sprejů. Butelky jsou poměrně velké (250 ml), plastové, ale hezké. Na zadní straně je nálepka s květinovým motivem, která se mění podle typu vůně a díky které je balení pro oko daleko atraktivnější. Díky zlatým detailům na obale působí spreje i poměrně luxusním dojmem. 

Vybrat si vůni není vůbec jednoduché, protože nabídka je opravdu široká. Základem všech tělových sprejů (Fragrance Mist) od Victoria's Secret je aloe vera a heřmánek. Dále se pak jednotlivé spreje liší o různé květinové, ovocné nebo dřevité voňavé složky.

Po dlouhém a náročném zvažování jsem si nakonec vybrala a koupila tyto vůně:

Sheer Love 

Přestože nejsem velký fanda růžové barvy, zaujala mě tato vůně především svým obalem. Čekala jsem od něho něžnou, svěží, mladistvou vůni a té jsem se také dočkala. Kromě aloe a heřmánku zde můžete cítit i bavlník a lilii. Někde jsem četla, že prý má Sheer Love vonět jako parfemovaná voda Be Delicious Fresh Blossom od DKNY (takové to růžové jablíčko), ale podle mě tomu tak není. Fresh Blossom je daleko luxusnější a sofistikovanější vůně. Dalo by se ale říct, že obě vůně patří do stejné kategorie květinových vůní. Sheer Love je velice letní, jemná, květinová, maličko nasládlá vůně, která se podle mě bude líbit skoro každému. Pokud nevíte jakou vůni od Victoria's Secret vybrat, tak myslím, že s touhle nešlápnete vedle. Její výdrž a intenzita jsou sice slabší, na tělový sprej jsou ale pořád dobré.



Zadní strana spreje
Složení

True Escape

Tuto vůni jsem koupila kvůli vůni jasmínu, kterou jsem si poslední dobou hodně oblíbila a kterou tady společně s vůní pomela najdete. Tahle vůně je hodně svěží, květinová řízlá pomelem. Přesto není výrazně citrusová. Je rozhodně silnější než Sheer Love a i déle vydrží. Na druhou stranu to asi není vůně, která by se líbila úplně všem, protože není ani trochu sladká a na mě po přičichnutí působí až takovým unisex dojmem.



Zadní strana spreje
Složení

Závěrem bych tedy řekla, že docela chápu popularitu těchto sprejů. Obě vůně, které mám doma se mi líbí a dalším bych se vůbec nebránila. Využijete je hlavně přes léto jako příjemné osvěžení, decentní, nedráždivou, ale přesto relativně luxusní vůni. Jedinou jejich nevýhodu vidím v dostupnosti. Pokud vím, dají se sehnat pouze v obchodě Victoria's Secret na letišti nebo přes různé eshopy, odkud ovšem musíte nakupovat vůně bez vyzkoušení.

Oba spreje jsem koupila na stránkách parfums.cz, kde si můžete vybrat z poměrně velkého množství těchto vůní. Navíc si k nim ve stejné vůni můžete přikoupit i sprchový gel nebo tělové mléko. Cena tělových sprejů od Victoria's Secret se různí vůně od vůně od 250 Kč do asi 320 Kč.

Hodnocení:  9/10

Vy mi, prosím, do komentářů napište, jestli tyto spreje máte nebo jestli se vám alespoň líbí.






4 komentáře:

  1. Koupila jsem si Pure seduction a nakonec nejsem úplně na 100% spokojená. Je to dost výrazná vůně. Příště asi koupím něco lehčího :-) Jinak jsem ale fanda body mist VS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Pure Seduction mě hrozně lákal ten brutální červený obal. Podle popisu vůně a zjištění, že se prý jedná o neuvěřitelně sladkou vůni, jsem si ale její nákup nakonec rozmyslela.

      Vymazat
  2. Už po nich dlouho pokukuju, ale pořád se nemůžu rozhodnout, jakou vůni vybrat, z toho množství, co mají a podle popisků je to těžké odhadnout, co by mi vonělo a očichat je nemám kde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi taky vadilo, a proto jsem i jejich nákup dlouho odkládala. Asi to chce se prostě jednou rozhoupat a nějaký zkusit :)

      Vymazat

Děkuji za všechny krásné komentáře.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...